marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf ar putea juca in drama erotica Nymphomaniac, un nou film controversat regizat de Lars von Trier

Regizorul danez Lars von Trier continua seria filmelor socante cu Nymphomaniac, o drama erotica, la care va incepe filmarile in septembrie. Desi distributia n-a fost facuta inca oficiala, Shia LaBeouf isi doreste foarte tare sa prinda un rol in pelicula lui von Trier.

Shia LaBeouf ar putea juca in drama erotica Nymphomaniac, un nou film controversat regizat de Lars von Trier

articole relationate

 

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca starul de 26 de ani, devenit celebru odata cu seria Transformers, isi doreste enorm de mult o colaborare cu Lars von Trier. Pana in acest moment singurele nume confirmate sunt Charlotte Gainsbourg si Stellan Skarsgard, cu care von Trier a mai lucrat si la proiectul anterior, Melancholia.


Alte doua nume intens vehiculate pentru noul proiect sunt Nicole Kidman si Willem Dafoe, fosti colaborati la Dogville, respectiv Antichristul.

 

Dupa seria Transformes, Shia LaBeouf si-a indreptat atentia catre filme mai profunde, cele mai recente proiectele ale sale fiind The Company You Keep si Lawless, considerat un favorit la Oscarurile din 2013. Actorul de 26 de ani va mai juca in producatie independenta The Necessary Death of Charlie Countryman. In aceste momente, nu se stie exact ce rol ar putea primi LaBeouf si daca se va alatura distrbutiei de exceptie.
 

Nymphomanic urmareste aventurile erotice ale unei femei (Charlotte Gainsbourg) din tinerete si pana la varsta de 50 de ani, pe care aceasta i le marturiseste sotului ei, interpretat de Stellan Skarsgard.


 

Von Trier va lansa filmul in doua parti si planuieste sa faca doua versiuni diferite ale acestui film, una editata, si alta mai lunga si care sa contina scene mai explicite. Pana in acest moment nu exista un distribuitor al filmului, insa drepturile au fost cumparate pentru ca filmul sa intre pe mai multe piete straine. Nymphomaniac va fi finantat de compania germana NRW Filmstiftung, care a alocat fonduri de 1.6 milioane de dolari.


Regizorul de 56 de ani nu este strain de filme cu subiect erotic, iar compania sa Zentropa, a produs mai multe filme pentru adulti. Filmarile vor avea loc in Germania. "Lars vrea sa expuna latura erotica a femeii in acest film. Iar daca Lars vrea sa includa scene explicite, atunci va trebui sa faca si o versiune soft, care sa poata fi difuzata pe TV in Europa. A acceptat asta si de aceea a ales sa faca doua versiuni" a spus Peter Aalbæk Jensen, partenerul de afaceri al lui von Trier, pentru The Guardian.

 

Cineastul danez a precizat ca filmul sau nu va fi unul pornografic: "In principal este un film cu mult sex, dar si cu multa filosofie".

 

 

Acesta este primul film al lui Lars von Trier, dupa Melancholia care a starnit valva in intreaga lume datorita stilului vizual exceptional, insa si din cauza comentariilor regizorului de la Festivalul de Film de la Cannes din 2011, in care a spus ca il intelege pe Hitler si simpatizeaza nazistii. Acesta si-a cerut scuze despre comentariile facute, dupa ce a fost numit persona non-grata.

 

Cele doua filme Nymphomaniac vor fi lansate in 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies