marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformer: ce s-a intamplat cu Shia LaBeouf, starul unei francize de 2.6 miliarde de dolari? Pozele in care fanii nu il mai recunosc

Shia LaBeouf este un adevarat "transformer". Actorul de 25 de ani si-a socat fanii dupa ce a fost suprins de papparazzi complet schimbat. Cu barba, neingrijit si cu cateva kilograme bune in plus, LaBeouf e departe de imaginea starului seriei Transformers.

Transformer: ce s-a intamplat cu Shia LaBeouf, starul unei francize de 2.6 miliarde de dolari? Pozele in care fanii nu il mai recunosc

 

Aflat in Los Angeles, actorul a fost suprins de fotografi in timp ce isi cumpara o cafea, insa imaginile sunt departe de a fi flatante.

 

 

 

Actorul de 25 de ani a devenit celebru o data cu lansarea seriei Transformers, in 2007. Franciza l-a transformat intr-un adevarat star, iar anul trecut LaBeouf a dat lovitura dupa ce Transformers: Dark of the Moon a facut incasari de peste 1 miliard de dolari si a intrat in topul celor mai profitabile filme din istorie.

 

 

LaBeouf a avut ocazia sa lucreze cu 2 dintre cele mai frumoase femei din lume, Megan Fox, in primele 2 filme si fotomodelul Rosie Huntington Whiteley in al treilea film.

 

 

 

 

Presa straina a scris ca e posibil ca schimbarea de look sa aiba legatura cu cel mai recent proiect al sau, un documentar care il are in prim plan pe solistul Marilyn Manson, despre cel de-al optulea album al artistului.

 

Insa, urmatorul sau proiect cinematografic este The Wettest Country, in care va juca alaturi de Tom Hardy,  Jessica Chastain, Guy Peace si Gary Oldman.Si daca pana de curand se plangea ca a ratat filme mari din cauza seriei Transformers, acum vrea sa recupereze timpul pierdut. Shia LaBeouf  a semnat pentru a juca in thrillerul politic, The Company You Keep, alaturi de Robert Redford. Ambele filme se vor lansa in 2012.

 

 

Starul din Transformers va juca rolul unui ziarist care il damasca pe liderul organizatiei Weather Underground, un radical politic interpretat de Robert Redford. "Shia este probabil cel mai stralucitor tanar actor de la Hollywood in aceste momente iar Redford este un icon mondial. Va fi minunat sa-i avem pe cei doi in film" a declarat producatorul Nicolas Chartier. Din film mai fac parte Susan Sarandon si Julie Christie.

 

Sursa foto: Getty/TMZ

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies