marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBoeuf și Cate Blanchett i se alătură lui Harrison Ford în „Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal“ 

Cel de-al patrulea film din franciza „Indiana Jones“ a fost lansat după o pauză de 19 ani de la filmul anterior.

Shia LaBoeuf și Cate Blanchett i se alătură lui Harrison Ford în Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal
Indiana Jones se „modernizează“ și are parte de-o distribuție de top, în care au fost invitați și actorii următorului val, Shia LaBeouf și Cate Blanchett. Căci, deși Harrison Ford este „locomotiva“ acestui proiect, chiar și el are nevoie de un marketing actual, cu staruri mai tinere, care să aducă un suflu nou seriei. În definitiv, în 2006, când au început filmările, Harrison Ford avea deja 64 de ani și, pentru a fi în formă pentru noul episod al francizei, petrecea zilnic 3 ore în sala de fitness.
 
În „Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal“/„Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skulls“ (2008), acțiunea este plasată în 1957, când eroul și vechiul său partener, George „Mac” McHale (Ray Winstone), sunt răpiți de către un grup de agenți sovietici conduși de misterioasa Colonel Dr. Irina Spalko (Cate Blanchett). Sovieticii se infiltrează într-un depozit etichetat drept „51” din Nevada și-l forțează pe „Dr. Jones” să găsească o cutie care conține rămășițele unei ființe extraterestre care s-a prăbușit lângă Roswell, New Mexico. După ce Indiana găsește cutia, care are proprietăți magnetice, Mac se dovedește a fi agent-dublu, care s-a dat de partea sovieticilor pentru bani. După ce se luptă cu sovieticii, Indiana reușește să scape în desert, ajungând apoi într-un orășel fantomă folosit pentru testările nucleare din Nevada, unde supraviețuiește unei explozii nucleare închizându-se într-un frigider. 


 

După ce scapă de complicații, un tânăr pe nume Henry Williams „Mutt” (Shia LaBeouf) îi spune că un coleg al său a fost răpit după ce a descoperit un craniu de cristal în Peru. Tentația de-a descoperi adevărul despre miticul craniu de cristal, despre care se crede că are puteri supranaturale, este mult prea mare pentru Indiana Jones, care pornește pe firul poveștii până în Peru.

 
Interesant este că Sean Connery a fost invitat să interpreteze iarăși rolul lui Henry Jones Sr., tatăl lui Indiana Jones, dar acesta a refuzat oferta.

 

 

Filmul „Indiana Jones şi Regatul craniului de cristal“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies