marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Si-au spus adio inainte de casatorie: starurile parasite la altar

Au fost la un pas de casatoriile perfecte, insa s-au scufundat in lacrimi. Nunta la Hollywood e la fel de palpitanta ca in filme. Acestea sunt cateva din cele mai celebre despartiri la altar.

Si-au spus adio inainte de casatorie: starurile parasite la altar

1.Hugh Hefner si Crystal Harris

Magnatul Hugh Heffner decis sa se insoare la varsta de 85 de ani. Si bineinteles ca mireasa nu putea fi decat un faimos iepuras Playboy. Crystal Harris, mai tanara decat el cu 60 de ani, a fost aleasa inimii magnatului. Heffner a ales sa comunice vestea pe Twitter, fiind extrem de entuziasmat. Insa, domnisoara Harris s-a razgandit si l-a lasat cu ochii-n soare, parasindu-l cu o luna inainte de nunta. Hugh Heffner a scris tot pe Twitter: "Nunta s-a anulat. Crystal si-a schimbat sentimentele." Se pare ca iepurasul playboy s-a mutat imediat din Playboy Mansion, luand si cainele cuplului cu ea. Desi pare afectat, va gasi repede o consolare intre atatea alte vedete Playboy.

2. Gwyneth Paltrow si Brad Pitt

In 1993, cand cei doi si-au anuntat logodna, blonda era abia la inceputul carierei sale cinematografice. Cei doi s-au cunoscut cand ea avea doar 21 de ani si el 31, pe platourile de filmare de la Se7en. Pitt era deja un star adorat de femeile din intreaga lume. Atunci, actrita declara ca a incercat sa  reziste avansurilor facute de actor, considerand ca nu te poti indragosti de Brad Pitt: "Ma gandeam ca sunt nebuna, cum sa ma indragostesc de Brad Pitt?". La doi ani, el o cerea de sotie, fiind extrem de entuziasmat de nunta si de faptul ca se va casatori. Din pacate, in 1997, din motive misterioase, nunta a fost anulata. Daca la acel moment parea ca Pitt a parasit-o fiindu-i frica, ulterior Paltrow a venit cu declaratii: "Eram prea tanara si mi-era frica de angajamente". Un alt motiv ar fi fost faptul ca actrita se indragostise de un alt barbat cu care a avut o relatie dupa Pitt, dar al carui nume nu l-a dezvaluit niciodata.

3.Julia Roberts si Kiefer Sutherland

Putini stiu ca "Frumusica" a trait o poveste de dragoste cu Kiefer Sutherland. In 1991, cei doi urmau sa se casatoreasca, dar actrita a ales sa il paraseasca cu trei zile inainte de nunta si a fugit cu cel mai bun prieten al actorului, Jason Patric. Acum stim de unde a avut inspiratie pentru filmul "Runaway Bride". Sutherland a fost extrem de socat si a recunoscut ca i-a fost greu sa isi ierte prietenul: "Ma mir ca nu m-a sunat niciodata sa imi spuna ca s-a indragostit de ea si ce planuri au. Asa, am aflat de la un strain". Dar nici cu Jason Patric n-a gasit fericirea actrita, despartindu-se la scurt timp dupa ce a fugit cu el.

4.Ben Affleck si Jennifer Lopez

Asaltati si sufocati de presa, Ben Affleck si Jennifer Lopez sau "Bennifer" cum ii poreclise presa, erau un cuplu despre care se spunea ca nu va rezista mult din cauza presiunii. Desi actorul i-a oferit cantaretei un inel cu diamant in valoare de 1.2 milioane de dolari, cei doi nu au apucat sa se casatoreasca. Pasiunea lui pentru bautura si jocurile de noroc, plus un scandal ce implica o noapte de sex salbatic cu o stripperita au facut-o pe J-Lo sa cedeze si sa anuleze nunta. Mai tarziu, a recunoscut ca nu aveau cum sa reziste din cauza presiunii presei, dar si ca niciodata nu i-a fost franta inima atat de mult ca atunci. Dar tot raul duce spre bine: Affleck este acum insurat cu actrita Jennifer Garner, cu care doua fetite, iar Jennifer Lopez a gasit fericirea alaturi de cantaretul Marc Anthony, cu care are doi gemeni.

5.Katie Holmes si Chris Klein

Cu mult timp inainte ca frumoasa Katie Holmes sa isi gaseasca jumatatea in persoana lui Tom Cruise, aceasta a fost foarte indragostita de Chris Klein, cunoscut publicului pentru rolul sau din "American Pie". Desi au fost impreuna cinci ani, erau prea tineri pentru a-si lua un angajament serios. Klein spunea: "Eram prea tineri atunci, ne-am maturizat si atunci visul s-a spulberat. Nu mai exista acel foc al pasiunii". Un alt motiv care a dus la despartire a fost faptul ca cei doi petreceau mult timp separat, Klein filmea in Los Angeles pentru "American Pie", iar Holmes in New York pentru serialul "Dawson's Creek". Dar se pare ca adevaratul motiv este chiar Tom Cruise, cu care s-a afisat la cateva saptamani dupa despartire.

6. Alec Baldwin si Janine Turner

Un cunoscut activist politic actorul Alec Baldwin a trait povesti de dragoste in trecut cu Michelle Pfeiffer, Janine Turner si Ally Sheedy. In 1983 pe cand se lupta sa iasa la rampa a fost logodit cu actrita Janine Turner. Erau atat de saraci atunci cand dupa cum a marturisit actrita a incercat sa-si vanda inelul de logodna primit de la Alec pentru a plati chiria. Povestea dintre cei doi s-a incheiat subit - el a parasit-o iar ea si-a inecat amarul in bautura.

7.Demi Moore si Emilio Estevez


Actrita care prefera barbatii tineri se logodeste in 1985 cu actorul Emilio Estevez, de care s-a despartit dupa doi ani – dragostea a murit subit desi toata lumea se astepta la casatorie de la ei. De atunci fiecare a fost casatorit si divortat: acum el este cu Sonja Magdevski iar ea isi canta pe Twitter non stop iubirea pentru Ashton Kutcher.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies