marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vrei să arăți ca Thor? Chris Hemsworth se antrenează pentru rol ca în forțele speciale

Într-un video postat pe pagina lui de Instagram, starul australian face o demonstrație de zile mari.

Vrei să arăți ca Thor? Chris Hemsworth se antrenează pentru rol ca în forțele speciale
Iubitorii universului Marvel au ocazia să-l revadă pe Chris Hemsworth într-un nou film din seria cu super eroi nordici: „Thor: Love and Thunder“. Așa că acel trup deja proverbial nu poate să fie decât și mai lucrat, și mai sculptat. Nu de alta, dar mai mult de jumătate din forța de atracție a acestei serii i se datorează fizicului legendarului Thor.
 

Și, chiar dacă în noul episod Zeul Tunetului ar vrea să se retragă liniștit, creatorii l-au pus din nou la treabă, silindu-l să mai ia o dată ciocanul zeilor, atunci când Gorr, Zeul Măcelar (Christian Bale), are de gând să-i distrugă pe ceilalți zei.


Cu piesa „Sweet Child O' Mine” de la Guns N' Roses pe fundal, ni se arată cum Thor se antrenează pentru a reveni la forma fizică. În realitate, Chris Hemsworth n-a lăsat deloc motoarele jos și a continuat să-și lucreze trupul. Și, pentru a da puțin “din casă“, actorul s-a filmat în timp ce se antrena și le-a oferit fanilor săi internauți un program foarte intens de exerciții realizate cu ajutorul propriei greutăți, menit să pună la treabă fiecare mușchi și să nu lase niciun firicel de grăsime pe corp.

De altfel, dacă ne uităm bine, Chris Hemsworth se antrenează pentru acest rol emblematic la fel ca în forțele speciale, cu flotări, sărituri, aterizări pe burtă, abdomene și genuflexiuni care se succed rapid și fac ca arderile să fie mult mai intense.


De altfel, fanii lui Hemsworth sunt obișnuiți să-l vadă antrenându-se, ba în aer liber, ba în sală, cu frânghiile sau la aparatele de fitness.

Într-un alt mesaj, starul australian le mulțumește fanilor că au vizionat trailer-ul într-un număr record: peste 200 de milioane de privitori.

„Thor: Love and Thunder” va ajunge în sălile de cinema pe 8 iulie 2022.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies