marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sigourney Weaver: actrita va juca in continuarea filmului The Mortal Instruments: City of Bones, ce rol supriza le pregateste fanilor

Sigourney Weaver se afla momentan in negocieri pentru a se alatura distributiei din continuarea filmului The Mortal Instruments: City of Bones, ce se va lansa in luna august in SUA.

Sigourney Weaver: actrita va juca in continuarea filmului The Mortal Instruments: City of Bones, ce rol supriza le pregateste fanilor

 

The Mortal Instruments: City of Ashes va servi  ca o continuare  a  filmului regizorului Harald Zwart, o drama fantezie bazata pe cartile young adult ale Cassandrei Clare.

 

Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, si Jonathan Rhys Meyers au confirmat ca se vor intoarce in viitoarele filme ale francizei.Povestea se focuseaza asupra unei adolescente (Collins) care afla ca ea este un demon-ucigas, cunoscut ca un Shadowhunter. (vanator din umbra).


Filmarile productiei The Mortal Instruments: City of Ashes sunt programate sa inceapa in luna octombrie, in Toronto.
 

Weaver va juca rolul unui lider Shadowhunter ce se va razbuna pe cel care i-a ucis fiul, conform publicatiei The Hollywood Reporter.  Premierea filmului The Mortal Instruments: City of Bones va avea loc pe 21 august in SUA.


Devenita cunoscuta pentru rolul din Aliens, Sigourney Weaver a jucat in comedia romantica Vamps, alaturi de Amy Heckerling, apoi i s-a alaturat lui Henry Cavill in Cold Light of a Day.


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies