marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sigourney Weaver e prima doamna a Statelor Unite in "Political Animals". Actrita isi face debutul in seriale

Sigourney Weaver isi va face in mod oficial debutul intr-un serial de televiziune, in vara acestui an, alaturandu-se astfel unei liste tot mai impresionante de staruri de film de la Hollywood care au facut tranzitia spre proiecte TV.

Sigourney Weaver e prima doamna a Statelor Unite in Political Animals . Actrita isi face debutul in seriale

Sigourney Weaver, starul francizei cinematografice "Alien", va juca in serialul "Political Animals", produs de reteaua USA Network. Actrita americana va interpreta rolul Elaine Barrish, o fosta prima doamna a Statelor Unite, divortata, devenita ulterior secretar de stat, care se dedica trup si suflet profesiei, dupa destramarea casatoriei sale si dupa ce a pierdut cursa pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale.


Actorul James Wolk, cunoscut pentru rolurile din serialele "Lone Star" si "Finaluri fericite/ Happy Endings", va interpreta rolul lui Doug, fiul personajului jucat de Weaver si totodata seful ei de campanie electorala. Actrita Brittany Ishibashi, cunoscuta pentru rolurile din serialele "Parenthood" si "The Mentalist", va fi logodnica lui Doug.


Aceasta miniserie de televiziune va fi regizata de Greg Berlanti si va avea o durata totala de sase ore. Serialul va avea premiera pe micile ecrane nord-americane in vara acestui an.


Sigourney Weaver este prima actrita de la Hollywood care a devenit o adevarata eroina a filmelor de actiune. Prima ei aparitie in rolul locotenentului Ellen Ripley dateaza din 1979, odata cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien".
Actrita americana a putut fi vazuta recent in lungmetrajul SF "Avatar", turnat in 3D", care a obtinut incasari de peste 2,7 miliarde de dolari pe plan mondial, si a anuntat ca va juca si in continuarea acestei pelicule regizate de James Cameron.


Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies