marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Silver Linings Playbook, filmul surpriza la Festivalul de la Toronto. O poveste de dragoste nebuna cu Bradley Cooper si Jennifer Lawrence a luat marele premiu

Silver Linings Playbook, comedia regizorului David O. Russell cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro in distributie a castigat Premiul Publicului la Festivalul de Film de la Toronto 2012. In trecut, aceeasi distinctie a revenit unor pelicule ca "The King's Speech", "Slumdog Millionaire" si "Precious". Premiul este considerat o bila alba in cursa pentru Oscaruri.

Silver Linings Playbook, filmul surpriza la Festivalul de la Toronto. O poveste de dragoste nebuna cu Bradley Cooper si Jennifer Lawrence a luat marele premiu


Galerie foto: cele mai frumoase 60 de imagini de la Festivalul de Film de la Toronto!

Comedia lui David O. Russell este marele castigator al Festivalului International de Film de la Toronto, invingand pelicule cu pretentii ca "Argo" a lui Ben Affleck si "Zaytoun," regizata de Eran Riklis.


Filmul Silver Linings Playbook este o ecranizare dupa un roman de Matthew Quick. In prim planul povestii il avem pe Pat Peoples (Bradley Cooper) un barbat care dupa ce a petrecut 4 ani intr-un spital de boli mentale se intoarce acasa sa locuiasca cu parintii si spera sa-si recupereze sotia.


Aici insa o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence) o vecina tanara si simpatica, dar la fel de nebuna ca si el. Intre ei se naste o prietenie care ii va ajuta sa vada viata cu alti ochi si care se va transforma intr-o iubire. In distributie se mai afla Jackie Weaver, Chris Tucker si Julia Stiles.


Pelicula a fost numita de presa americana "una dintre cele mai furtunoase, inteligente si satisfacatoare povesti de dragoste din ultimii ani". "Silver Linings Playbook este o surpriza placuta. Merita sa intre in cursa pentru cel mai bun film si Jennifer Lawrence ar merita o nominalizare la Oscar" au scris in urma cu o saptamana criticii de la Hollywood Elsewhere.

Printre premiantii din acest an de la Festivalul de la Toronto se mai numara documentarul "Artifact" si comedia "Seven Psychopaths" regizata de Martin McDonagh si cu o distributie remarcabila: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken, Abbie Cornish, Olga Kurylenko
 

Silver Linings Playbook urmeaza sa fie lansat si in Romania pe 1 februarie 2013.
 



Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies