marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Silviu Mircescu, de la Clanul la Vocea României! A făcut show total la Pro TV

Muzică și striptease? Ei bine da! Iar dacă a întors și două scaune înseamnă că a fost bine de tot!

Silviu Mircescu, de la Clanul la Vocea României! A făcut show total la Pro TV
Pe Silviu Mircescu îl știți prea bine din proiectul „Clanul”, serialul difuzat la Pro TV și care a primit și un prequel, „Tătuțu’“, ce urmează să ruleze pe TV și pe platforma VOYO.
 
Însă, între timp, Silviu Mircescu, pe care l-ați văzut interpretând rolul polițistului Silviu din Brigada Anti-Drog condusă de Costoiu (Șerban Pavlu), a continuat să aibă și alte roluri în filme („Mentorii”, „Visul”, „Băieți deștepți”), în piese de teatru („Te iubesc, te vreau dar te schimbi”, „Mamma Mia”), și nu a neglijat nici muzica, prima lui dragoste.
 
Puțini, însă, își aduc aminte că Silviu Mircescu a debutat mai întâi în muzică, făcând show chiar la „Vocea României”. Prima lui apariție, însă, nu a reușit să convingă, chiar dacă mai târziu a lansat piese și a cântat chiar un featuring cu Andreea Bălan.

 

Acum, însă, având mult mai multă experiență și reușind să-și gestioneze mult mai bine tracul, Silviu Mircescu a făcut o figură frumoasă la „Vocea României”, reușind să întoarcă atât scaunul dublu al lui Theo Rose și Horia Brenciu, cât și scaunul ocupat de Smiley. Și nu doar vocea a fost cea care i-a captivat, ci și prezența sa scenică, pe piesa lui Joe Cocker, „You Can Leave Your Hat On”, care a isterizat audiența feminină.



 

 
Din spate, l-a avut drept susținător pe prietenul său de pe scenă și din viața reală, actorul Sergiu Costache – care era în tabăra lui Tătuțu’ în serialul „Clanul”.

 

Apariția sa surpriză la „Vocea României” a fost primită cu râsete și aplauze în delir, dar și cu o mulțime de mesaje de felicitare și de susținere. „M-ați lăsat fără cuvinte… Vă mulțumesc pentru toate mesajele și susținerea voastră! Nu mă așteptam… sincer! Stați aproape, că o să fie show! Vă pup și vă iubesc!”, le-a răspuns actorul fanilor săi internauți, Silviu Mircescu alăturându-se echipei antrenate de Theo Rose și Horia Brenciu.



 

 
FOTO: Pro TV, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies