marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Singura actrita care o poate egala pe Audrey Hepburn. Vezi pe cine au votat americanii

La 50 de ani de la lansarea clasicului Breakfast At Tiffany's, americanii au gasit femeia perfecta care ar putea sa o egaleze pe legendara Audrey Hepburn.

Singura actrita care o poate egala pe Audrey Hepburn. Vezi pe cine au votat americanii

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


In 2010, Audrey Hepburn a fost votata cea mai frumoasa femeie de pe planeta din ultimii 100 de ani intr-un sondaj realizat de un canal TV din America.


In aceasta saptamana, la 50 de ani de la lansarea filmul care a transformat-o intr-un icon al cinematografiei mondiale, Breakfast At Tiffany's, ziarul Huffington Post a lansat online un sondaj in care vizitatori erau chemati sa aleaga actrita care ar putea sa joace rolul lui Holly Golightly.


In urma sondajului cele mai multe voturi le-a primit castigatoarea Oscarului din acest an Natalie Portman. Actrita de 30 de ani care a devenit in acest an mama le-a batut astfel pe Keira Knightley (clasata pe locul 2), Anne Hathaway, Carey Mulligan, Audrey Tautou, Hailee Steinfeld, Emma Watson, Jennifer Love Hewitt.


Acum cateva zile filmul  Breakfast At Tiffany's a fost relansat pe Blu-ray. Numele lui Audrey Hepburn si Holly Golightly au devenit sinonime de cand aceasta sclipitoare comedie romantica a fost adaptata pentru marele ecran dupa romanul de mare succes al lui Truman Capote.


Povestea lui Holly, o newyorkeza delicios de excentrica, decisa sa se marite cu un milionar brazilian a luat in 1962 doua Premii Oscar pentru cea mai buna melodie originala si cea mai buna coloana sonora a unei drame sau comedii.


Putini stiu insa ca in rolul emblematic al lui Audrey Hepburn trebuia sa fie Marilyn Monroe ( cel putin asa a cerut Truman Capote), insa actrita a refuzat la indrumarile reprezentantului ei pentru ca rolul unei "call girl" i-ar fi daunat imaginii. Ce ironie!


Celebra scena din debutul filmului in care Holly Golightly admira bijuteriile in vitrina de la Tiffany si ia micul dejun pe Fifth Avenue i-a dat mari batai lui Audrey Hepburn ( pe atunci avea 32 de ani) pentru ca sute de trecatori asistau la filmari. Actrita britanica a declarat de multe ori ca s-a simtit nepotrivita pentru rolul lui Holly si a marturisit ca scena in care goneste pisica in ploaie este cel mai dezgustator lucru pe care l-a facut vreodata.


Actrita a ramas buna prietena pentru tot restul vietii cu partenerul din film, George Peppard desi i-a fost foarte greu sa lucreze cu acesta. Cantecul Moon River pe care il canta in film a fost special compus pentru ea.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies