marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sir Anthony Hopkins este inlocuit de Jon Voight in filmul despre viata lui Hemingway    

“Anthony Hopkins nu va mai interpreta rolul lui Ernest Hemingway” -  acesta a fost anuntul facut de Andy Garcia, regizorul filmului inspirat de biografia celebrului scriitor, insa nici o explicatie nu a fost oferita presei pentru a justifica aceasta decizie, anunta contactmusic.com.

Sir Anthony Hopkins este inlocuit de Jon Voight in filmul despre viata lui Hemingway

Pentru rolul lui Hemingway a fost ales Jon Voight, care-l va avea ca partener pe Andy Garcia, regizor si actor al acestei productii. De altfel, Garcia a adaptat scenariul dupa piesa pe care a scris-o impreuna cu Hilary, nepoata lui Hemingway.
   

“Am restaurat o barca din anii ’30, replica a barcii Pilar, a lui Hemingway. Am angajat si un constructor de barci ca sa realizeze o replica a unei barci cubaneze de pescuit, asa cum erau cele din anii ’40, ’50, iar totul sa se bazeze pe cercetarile pe care le-am facut eu insumi”, explica Andy Garcia. “Speram sa filmam, in aceasta vara, in Republica Dominicana”, mai spune regizorul Garcia.


   

Pe Anthony Hopkins telespectatorii Pro Cinema il pot vedea duminica, de la ora 22:15, alaturi de Sean Penn, Jude Law si Kate Winslet in drama “Toti oamenii regelui”.
   

 


Galerie foto


Modifică setările cookies