marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Site-ul Facebook ajunge pe marile ecrane

Da, nu este o gluma! Povestea din spatele popularului site de socializare, Facebook, va ajunge pe marile ecrane, informeaza Reuters.

Site-ul Facebook ajunge pe marile ecrane
Aaron Sorkin, unul dintre cei mai buni scenaristi si producatori de seriale TV (“Viata la Casa Alba”), se afla in negocieri pentru a scrie scenariul unui film axat pe vietile fondatorilor celebrului site.

Pentru o buna documentare, Sorkin si-a facut chiar un cont, unde memebrii Facebook ii pot scrie povestioare despre site.

“M-am gandit ca un pas bun in pre-documentarea mea ar fi sa aflu ce este exact Facebook, asa ca am accesat pagina...”, a marturisit scenaristul peliculei “Razboiul lui Charlie”.

Facebook a fost fondat de Mark Zuckerberg, in timp ce studia la Harvard, alaturi de prietenii sai, Dustin Moskovitz si Chris Hughes. Chiar daca, la inceput, accesul le era permis doar studentilor Universitatii, in scurt timp Canada si Statele Unite au fost cuprinse de febra site-ului de socializare. Acum, Facebook cuprindepeste 100 de milioane de utilizatori in intreaga lume.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies