marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul ce promite sa fie o capodopera vizuala. Kristen Stewart si Charlize Theron se bat: imagini noi din Snow White And The Huntsman

Kristen Stewart, Chris Hemsworth si Charlize Theron ne uimesc intr-un nou clip din adaptarea 3D a unuia dintre cele mai populare basme Snow White And The Huntsman.

Filmul ce promite sa fie o capodopera vizuala. Kristen Stewart si Charlize Theron se bat: imagini noi din Snow White And The Huntsman

Filmul regizat de Rupert Sanders si pe care producatorii de la Universal Pictures vor sa-l transforme intr-o trilogie grandioasa se va lansa pe 1 iunie in acest an, iar asteptarile sunt uriase.  Trailerul de la Snow White And The Huntsman a fost ales de MTV pe locul 3 in topul celor mai bune trailere lansate anul trecut. Filmul promite sa fie o capodopera vizuala. Pelicula are un buget de 100 de milioane de $.


Imaginile sunt la fel de spectaculoase si in noul clip facut public de producatori.  Kristen Stewart da viata unei Albe ca Zapada puternice, imbracata in armura si cu sabia in mana. Vanatorul, interpretat de Chris Hemsworth, este un razboinic neinfricat cu scene de lupte incitante si un mentor care o invata pe fata sa lupte, iar efectele speciale folosite fac oglinda fermecata a Regine Malefice sa prinda viata.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 40 DE IMAGINI DIN FILM



Noua abordare a clasicului basm al fratilor Grimm aduce povestea unei altfel de Alba Ca Zapada (Kristen Stewart) razboinica si neinfricata dupa ce Vanatorul Eric (Chris Hemsworth) trimis de Regina cea Rea, Aavenna (Charlize Theron) sa o ucida o invata cum sa-i tina piept reginei. Tanara va incepe un razboi ca sa o detroneze pe regina ce-i vrea inima. Alba ca Zapada pleaca in lupta alaturi de cei sapte pitici si de Princtul William (Sam Claflin) indragostit de multi ani de ea.

"Regina Malefica e un fel de ucigas in serie - a povestit intr-un show TV Charlize Theron care a renuntat la un rol in filmul lui Clint Eastwood - J. Edgar pentru a juca in Snow White And The Huntsman. Pentru rolul ei au fost luate in considerare  Angelina Jolie si Winona Ryder.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies