marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Şoc la Hollywood! A murit actriţa Kirstie Alley

Vestea a fost dată de copiii ei, care i-au fost alături în ultimele clipe de suferinţă.

Şoc la Hollywood! A murit actriţa Kirstie Alley
Ne vine greu să credem că acel bulgăre de energie şi de veselie, care a fost Kirstie Alley, s-a stins din viaţă atât de brusc. Actriţa avea 71 de ani şi suferea de cancer.
 
Familia ei a anunțat luni: „Cu tristeţe, vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de cei mai apropiați membri ai familiei sale și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, pe atât de uimitoare a fost ca mamă și bunică. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirile pe care i le-au acordat“, au transmis fiul său, William „True“ Stevenson, în vârstă de 30 de ani, și fiica ei, Lillie Price Stevenson, de 28 de ani.
 
Actrița s-a născut în Kansas, în 1951. În 1987 s-a alăturat distribuției serialului „Cheers“, după ce Shelley Long a decis să părăsească serialul, iar producătorii au fost puși în situația de a-i găsit o înlocuitoare. Aşa a intrat în scenă Kirstie Alley ca Rebecca Howe, noul manager al barului.
 
Produătorii au ales-o pe Kirstie Alley, după ce Carl Reiner a garantat personal pentru abilitățile ei de comedie, după ce regizase în filmul „Summer School“ din 1987. Alley a câștigat Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din serial. În 1994, a câștigat al doilea premiu Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul pentru televiziune „David’s Mother“.


De departe, însă, Kirstie Alley a fost extrem de îndrăgită de publicul larg pentru rolul din seria „Uite cine vorbește“, în care a jucat alături de John Travolta. Și acesta a transmis, îndurerat, un mesaj de condoleanțe: „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie“, a scris el. „Știu că ne vom revedea“.

FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies