marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soc la Hollywood. Charlie Sheen a recunoscut ca a fost diagnosticat pozitiv cu HIV. Actorul a facut anuntul intr-un interviu televizat

Unda de soc in show-bizz-ul de peste Ocean, unde se asteapta ca actorul Charlie Sheen sa anunte public astazi ca este seropozitiv.

Soc la Hollywood. Charlie Sheen a recunoscut ca a fost diagnosticat pozitiv cu HIV. Actorul a facut anuntul intr-un interviu televizat

articole relationate

UPDATE: Charlie Sheen a confirmat, marti dimineata, intr-un interviu in emisiunea "Today" ca este seropozitiv si are HIV.

"Sunt aici sa recunosc ca am fost diagnosticat pozitiv cu HIV" a spus Charlie Sheen, conform Daily Mail.

 

Potrivit unor surse de la Hollywood, citate de diferite tabloide americane, actorul ar fi dat intre 5-10 milioane de dolari mai multor persoane, in mare parte femei cu care a intretinut relatii sexuale, sa nu dezvaluie public faptul ca are are HIV.


In cadrul emisiunii “Today” difuzate marti, NBC nu a dat detalii despre ceea ce va declara actorul, care s-a confruntat cu probleme grave cu alcoolul si drogurile. Numeroase mass-media specializate in stiri despre celebritati au subliniat totusi ca el va dezvalui ca este seropozitiv.


Potrivit site-ului TMZ, actorul care a fost concediat in 2011 de la sitcomul de succes “Doi barbati si jumatate” din cauza comportamentului sau violent si imprevizibil, va declara, ca urmare a numeroaselor amenintari ale fostelor sale partenere, ca este purtator al virusului HIV. La un moment dat, actorul s-a laudat ca a avut relatii intime cu peste 5 mii de femei.

Potrivit TMZ, actorul in varsta de 50 de ani a aflat de un an ca este purtator al virusului, dar a pastrat secretul, pe care l-a impartasit insa unor prieteni care au lasat sa se scurga informatia.
 

"Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie sa-l contacteze si sa-l ameninte ca il vor da in judecata, avand in vedere ca nu stiau ca acesta este purtator de HIV in momentul in care se intalneau cu el", relateaza TMZ.

"Sursele noastre arata ca Charlie a pus deja capat acestor litigii in schimbul unor compensatii financiare pentru care a obtinut acorduri de confidentialitate", subliniaza site-ul.
 

Potrivit unui alt site dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta sotie a lui Sheen, Denise Richards, cu care are doua fete, stia de mult timp ca actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul dupa divortul cuplului in 2006
 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies