marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Socant! Star intr-un film de 400 de milioane de dolari acuza ca rolul lui Iisus i-a distrus cariera!

Omul care l-a jucat pe Iisus in controversatul film al lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos, acuza ca a fost refuzat de Hollywood din cauza rolului de acum 7 ani.

Socant! Star intr-un film de 400 de milioane de dolari acuza ca rolul lui Iisus i-a distrus cariera!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Ironic, Jim Caviezel recunoaste ca rolul lui Iisus din filmul regizat de Mel Gibson in 2004 a ajuns sa fie crucea pe care a fost obligat sa o poarte.


Inainte de Patimile lui Hristos era un actor in plina ascensiune la Hollywood unde se remarcase cu filmele "Frequency," si "The Thin Red Line".  Jim Caviezel a dezvaluit recent ca i  s-au inchis portile in nas din cauza ca a acceptat  colaborarea de acum 7 ani.


"Mel Gibson m-a avertizat dinainte sa accept sa lucrez cu el ca acel rol imi va inchide multe usi. I-am spus atunci ca toti avem o cruce de purtat si ca rolul lui Iisus era a mea. Am crezut mult in asta" a declarat recent actorul.


Gibson a avut dreptate - filmul sau a fost catalogat drept unui antisemit iar rolurile au venit din ce in ce mai greu pentru actorul de 42 de ani care acuza ca a fost refuzat de propria industrie.


Actorul a mai jucat in 4 filme de atunci thrillerul "Unknown", "Deja Vu","Outlander," si "The Stoning of Soraya" insa nu a mai prins niciun rol important.
 

Cu toate ca ii acuza pe cei de la Hollywood pentru ca l-au refuzat, actorul nu regreta rolul lui Iisus: " In numele adevarului suntem nevoiti sa renuntam la nume, la reputatie si chiar la viata! Iisus este la fel de controversat acum la fel ca in urma cu 2000 de ani. Nimic nu s-a schimbat "

Patimile lui Hristos a avut la nivel mondial incasari de 400 de milioane de dolari!



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies