marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara, actrita care la aproape 40 de ani debordeaza de sex-appeal. Momentul care a impresionat-o pana la lacrimi pe cea mai dorita femeie din lume

Cunoscuta pentru rolul din serialul de succes "Modern Family", Sofia Vergara reuseste sa impresioneze si prin aparitiile incendiare.

Sofia Vergara, actrita care la aproape 40 de ani debordeaza de sex-appeal. Momentul care a impresionat-o pana la lacrimi pe cea mai dorita femeie din lume


Desi mai are putin si implineste 40 ani, frumoasa actrita se incapataneaza sa arate ca varsta nu conteaza si nici ca nu este nevoie sa te dezbraci pentru a fi sexy. Vedeta a debordat de sex-appeal in pictorialul realizat pentru numarul din iulie al revistei Vanity Fair, versiunea spaniola, care a creat multa valva pentru ca Sofia apare fumand pe coperta.


O parte din fani au fost dezamagiti sa o vada pe artista columbiana fumand, pe coperta Vanity Fair. Unii dintre ei au comentat ca ii strica imaginea acest pictorial si ca ar fi putut renunta la tigara.

 

"Imediat ce am vazut tigara, mi-am pierdut interesul asupra ei si interviului", scrie un fan revoltat pe Daily Mail.  "De ce apare fumand chiar pe coperta? Nu trasmite deloc un mesaj potrivit" scrie o fana. Indiferent de reactiile unora, Sofia Vergara este una dintre cele mai admirate actrite din lume la ora actuala, invidiata pentru frumusetea exotica si formele voluptoase.


Imbracata in mai multe tinute, printre care o rochie neagra si una rosie, artista din Columbia arata senzational, reusind sa aprinda imaginatia tuturor.
 


Interviul pe care l-a acordat in revista Vanity Fair cuprinde mai multe detalii despre lupta pe care a dus-o cu  cancerul, dar si idilele pe care le-a avut cu Enrique Iglesias, Luis Miguel sau Mark Wahlberg.


 


Recent, vedeta a trimis un mesaj video unui fan internat in spital in stare critica, pentru a-l sprijini si pentru a-l incuraja in lupta cu o boala care il macina, la propriu, si din cauza careia doctorii au fost nevoiti sa-i amputeze membrele.  "Sper ca ne vom intalni intr-o zi, sa te imbratisez si sa iti spun cat de impresionata sunt de tine", a declarat actrita, impresionata pana la lacrimi de caz.

 

Sofia Vergara a fost desemnata de Askmen.com cea mai dorita femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume".

 

 


La 23 de ani a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, insa a reusit sa invinga boala dupa un tratament indelungat. In 2007 a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment. Cu 3 ani in urma si-a lansat propria linie vestimentara “Vergara by Sofia”.

Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

De curand au aparut si imaginile cu ea pe platourile de filmari de la Machete Kills, continuarea filmului Machete din 2010, in care va juca rolul frumoasei si periculoasei Miss Desdemona.

 

Sofia Vergara la filmarile pentru "Machete Kills"

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies