marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara, cea mai dorita femeie din lume in 2012:  Sunt mandra ca sunt considerata un sex simbol la aproape 40 de ani

La 40 de ani a fost numita de Askmen.com cea mai dorita femeie din lume si nu se rusineaza sa recunoasca faptul ca formele ei seducatoare i-au deschis multe usi si au ajutat-o in cariera. Actrita columbianca s-a despartit saptamana trecuta de partenerul ei de doi ani, politicianul Nick Loeb.

Sofia Vergara, cea mai dorita femeie din lume in 2012: Sunt mandra ca sunt considerata un sex simbol la aproape 40 de ani

In aceasta Luna, revista GQ Mexic a numit-o pe Sofia Vergara -  Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". La 40 de ani si cu un fiu de 20 de ani, Sofia Vergara sa mandreste cu faptul ca este apreciata ca o femeie seducatoare, dorita de barbati si ca si-a facut cariera cu ajutorul corpului ei.


"Traieste-ti varsta" este sfatul Sofiei Vergara vazuta in SUA ca un simbol al frumusetii femeii latine. In iulie frumoasa nascuta in Barranquilla implineste 40 de ani. A fost descoperita ca model la 17 ani, in adolescenta s-a mutat la Miami unde s-a apucat de actorie si si-a transformat viata. De doi ani este stabilita in Los Angeles si este cunoscuta pentru rolul din serialul de succes Modern Family.


"La 17 ani am facut o reclama la Pepsi si peste noapte am devenit cunoscuta in toata America Latina. De atunci am inceput sa lucrez ca model" a povestit actrita in GQ care recunoaste ca nu se teme se fie singura desi s-a maritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilarie cu care are si un fiu Manolo. Saptamana trecuta tabloidele americane au scris ca vedeta a pus capat relatiei de 2 ani cu politicianul Nick Loeb.

Actrita aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment a avut in trecut o relatie si cu Tom Cruise."Perioada in care am fost impreuna cu Tom Cruise a fost destul de nebuna pentru ca paparazzi ne urmareau tot timpul. Acum sunt obisnuita cu aceasta nebunie, insa pe atunci nu eram" a marturisit aceasta.


Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

"Gloria a fost scrisa pentru mine. E doar o alta versiune a mea. Mama mea si cu mine suntem latino. Prin Gloria ma exprim in engleza cu puternic accent spaniol. La inceput, cand am venit in America, faceam tot posibilul sa scap de el, dar acum nu ma mai intereseaza, vorbesc cu accent, lumea rade, le place tuturor si ne distram" a dezvaluit aceasta.



Pentru Sofia Vergara modelul de frumusete perfecta este o alta Sophia ... Loren. Actrita renunta la ipocrizia specifica multor starlete si admite ca fizicul ei i-a lansat cariera.


"Nu ma simt exploatata in serial. Eu profit mai mult de acest rol. Mi-am facut o cariera datorita modului in care arat si nu mi-e rusine de asta. Corpul asta mi-a deschis multe usi. Stiu si ca daca as fi avut altceva  cariera mea s-ar fi terminat acum multa vreme. De asta pentru mine Sophia Loren este exemplul perfect de frumusete, sex appeal si cum sa te prezinti in public."


"Noi femeile latine ne impacam cu sexualitatea si cu felul in care aratam.Nu fac prea multe exercitii, insa imi place sa stau in forma cu ajutorul dansului. De fiecara data cand pot apelez la dansurile latine. Insa pentru ca sunt de origine latina toata lumea se asteapta sa nu fiu slaba tot timpul, ci un pic mai plinuta".

La 23 de ani a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, insa a reusit sa invinga boala dupa un tratament indelungat. Vergara a jucat in serialele ABC “Hot Properties” si “The Knights of Prosperity”, dar si “Dirty sexy Money”, unde a avut un rol episodic. Iar in 2007 Sofia a fost distribuita in serialul “Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiana a celebrului serial american “Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat in “Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009) si New Year's Eve ( 2011). Anul acesta o vom vedea intr-un rol de femeie fatala  care vrea sa-si omoare sotul pentru a ramane cu banii sai  in "The Three Stooges"


"Sunt fericita ca sunt considerata un sex simbol la aproape 40 de ani. E ciudat, tin minte cum arata mama mea cand avea 40 de ani si credea ca e grozav. Acum sunt inclusa in topuri la cel mai tare fund sau cei mai frumosi sani alaturi de actrite ca Megan Fox sau Mila Kunis, care au 20 de ani mai putin decat mine. Asta e o mare satisfactie pentru mine!"


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies