marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pe care toti barbatii vor sa-l vada: Sofia Vergara si Sharon Stone impreuna in scene de sex in comedia "Fading Gigolo"

Sofia Vergara se pregateste sa incinga imaginatia barbatilor anul viitor, cand va juca in "Fading Gigolo", regizat de John Turturro. Actrita columbiana va juca rolul unei bogatase plictisita si bisexuala si va avea parte de scene de sex alaturi de Sharon Stone.

Filmul pe care toti barbatii vor sa-l vada: Sofia Vergara si Sharon Stone impreuna in scene de sex in comedia Fading Gigolo

Doua dintre cele mai frumoase actrite de pe marile ecrane vor face senzatie, dupa ce au accepat sa apara impreuna in scene provocatoare in Fading Gigolo, in care joaca si Woody Allen. Acesta apare pentru prima data in 12 ani intr-un film neregizat de el.
 

"Sharon crede ca va fi foarte distractiv sa joace rolul iubitei uneia dintre cele mai frumoase actrite din lume. Scenele vor fi incitante" a spus o sursa apropiata actritei de 54 de ani pentru revista Life&Style.


"Fading Gigolo" va fi regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu si a fi produs de Jeffrey Kusama-Hinte si de compania franceza MK2. Filmarile vor incepe in luna aprilie, in New York.


GALERIE FOTO:15 IMAGINI CU DIN CARIERA SOFIEI VERGARA!

Turturro si Allen vor interpreta rolurile a doi buni prieteni, ramasi fara bani, care decid sa se lanseze impreuna in industria prostitutiei si care atrag din aceasta cauza suspiciunea comunitatii evreiesti in care traiesc. Cei doi isi iau pseudonimele Virgil si Bango, iar personajul jucat de Allen va fi proxenetul personajului jucat de Turturro, care se indragosteste de o vaduva evreica.



Sharon Stone va juca rolul medicului dermatolog al proxenetului care il angajeaza pe Turturro, iar Sofia Vergara va interpreta o alta clienta bogata, plictisita de mariajul ei, care isi doreste o partida de sex in trei, cu personajele jucate de Turturro si Stone. Filmarile vor incepe in aprilie la New York.
 


Anul acesta, Sofia Vergara, in varsta de 39 de ani, a fost votata drept cea mai dorita femeie din lume, intr-un sondaj realizat de Askmen.com. Actrita si-a inceput cariera de model in anii '90 si a debutat la TV ca prezentoarea unei emisiuni de turism. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul nevestei lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

 

In luna iunie, romanii o pot vedea pe Vergara in comedia "The Three Stooges", film inspirat de show-ul tv cu acelsi nume din anii '60 si care va spune povestea biografica a trupei de comedianti The Three  Stooges formata din Moe, Larry si Curly. Din distributie fac parte Chris Diamantopoulos, Will Sasso, Sean Hayes, Jane Lynch, Larry David, Stephen Collins, Sofia Vergara, Jennifer Hudson.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies