marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara si Joe Manganiello se vor casatori in toamna acestui an

Actorii Sofia Vergara si Joe Manganiello, care s-au logodit in luna decembrie, dupa o relatie de sase luni, se vor casatori in toamna acestui an, potrivit declaratiilor actritei.

Sofia Vergara si Joe Manganiello se vor casatori in toamna acestui an

Sofia Vergara, in varsta de 42 de ani, vrea sa se casatoreasca cu logodnicul sau, Joe Manganiello, imediat ce programul profesional le va oferi ragazul necesar, iar data va fi fixata, cel mai probabil, pentru toamna acestui an, informeaza contactmusic.com.

 

"Incercam sa gasim timp, pentru ca el filmeaza si trebuie sa promoveze «Magic Mike XXL» in aceasta vara, iar eu trebuie sa promovez filmul in care joc cu Reese Witherspoon («Hot Pursuit», n.r.), deci suntem cam ocupati, dar vom incerca s-o facem in toamna, in vara va fi prea multa nebunie", a declarat Vergara.

Cei doi au inceput deja sa faca planuri pentru ceremonie, iar Vergara a recunoscut ca lista de invitati a cam scapat de sub control.

 

"(Lista, n.r.) este lunga. Am inceput cu «sunt doar 20 de oameni», iar acum sunt pagini si pagini de invitati", a spus actrita. Sofia Vergara si Joe Manganiello, in varsta de 38 de ani, s-au logodit de Craciun, in Hawaii. Cei doi s-au cunoscut in vara anului trecut, la putin timp dupa ce Sofia Vergara s-a despartit de impresarul Nick Loeb, dupa o relatie de doi ani.


Columbianca Sofia Vergara, care are un fiu, Manolo, in varsta de 22 de ani, din prima sa casnicie, cu Joe Gonzalez, cu care a fost casatorita intre 1991 si 1993, a devenit celebra la nivel mondial gratie rolului Gloria Delgado din serialul de comedie "O familie moderna/ Modern Family" si este in prezent actrita de televiziune cel mai bine platita din lume, potrivit revistei Forbes.


Joseph Michael "Joe" Manganiello a jucat, printre altele, in sitcomul "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I Met Your Mother", in serialul "True Blood" si in pelicula "Mike Meseriasu'/ Magic Mike", regizata de Steven Soderbergh.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies