marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sophia Loren, considerata cea mai naturala frumusete din lume, dezvaluie, la 80 de ani, presiunile care s-au facut asupra ei: “Mi s-a spus sa imi modific corpul”

Sophia Loren a implinit 80 de ani in urma cu cateva saptamani si continua si azi sa uimeasca pe toata lumea cu silueta ei. Dar, desi este considerata o frumusete naturala deosebita, venerabila actrita a declarant ca s-au facut presiuni asupra ei de mai multe ori, pentru a-si modifica anumite parti ale corpului.

Sophia Loren, considerata cea mai naturala frumusete din lume, dezvaluie, la 80 de ani, presiunile care s-au facut asupra ei: Mi s-a spus sa imi modific corpul

Actrita italiana Sophia Loren, considerata una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, a declarat ca pe vremea cand era o tanara artista s-au facut presiuni asupra sa pentru a-si corecta nasul "prea lung" printr-o operatie estetica, conform Mediafax.
 

 

 

 

 

"Am incercat mereu sa nu ii ascult pe acesti oameni", a spus Sophia Loren. "Spuneau ca nasul meu era prea lung si ca gura mea era prea mare. Nu m-au ranit aceste sugestii deloc, pentru ca atunci cand cred in ceva este ca la razboi. Este o lupta", a spus celebra actrita. Potrivit actritei, la acea vreme chiar si sotul sau, producatorul de film Carlo Ponti - care a decedat in ianuarie 2007 - a incurajat-o sa faca o astfel de operatie estetica.

 

 

 


Actrita isi aminteste ca i-a spus sotului sau ca prefera sa se intoarca in Pozzuoli, orasul sau natal, decat sa isi supuna fata unei interventii chirurgicale pentru a fi in standardele impuse de industria americana de film, care la momentul respectiv prefera nasurile "frantuzesti". Sophia Loren mai spune ca nu a vrut sa faca o astfel de operatie estetica intrucat ii place fata ei. Actrita italiana Sophia Loren a implinit 80 de ani pe 20 septembrie.


Sophia Loren ramane admirata si extrem de apreciata pentru modul superb in care a imbatranit. Nu e de mirare ca poate cea mai faimoasa poza cu ea a devenit cea mai sexy coperta de revista din istoria LIFE Magazine. In 1966 actrita a pozat extrem de provocator in timp ce filma la pelicula "Marriage Italian Style" ( pentru care a fost nominalizata la Oscar). Avea 32 de ani si aparea in lenjerie intima neagra sprijinita de un perete – poza a devenit iconica dupa ce a ajuns pe prima pagina din LIFE. Actrita fost imediat catalogata drept "The Face (and Body) of Our Time".

 

 

 

Simbol al cinematografiei italiene, recompensata cu doua premii Oscar, unul pentru intreaga cariera ( 1991), Sophia Loren, in varsta de 80 de ani, a fost votata, in 2006, drept "cea mai naturala frumusete din lume" si nu a ezitat sa pozeze in ipostaze sexy pentru editia din 2007 a celebrului calendar Pirelli.

 

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies