marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Space Jam 2 cu LeBron James?

2012 a fost un an excelent pentru superstar-ul baschetului american: primul inel de campion cu Miami Heat si un al doilea aur olimpic obtinut la Londra. Ce-i lipseste ca sa rivalizeze cu Michael Jordan? Alte cateva titluri de campion, dar si un film la Hollywood. Daca primele vor necesita timp si munca, de un debut cinematografic LeBron James pare mult mai aproape. Altii au luat ideea in deradere, dar noi ne-am imaginat cum ar putea arata un Space Jam 2. 

 

Money, money, money

   King James a scris intr-un mesaj pe twitter ca iubeste filmul Space Jam si ca i-ar placea sa joace intr-o eventuala continuare. Dar asa cum dragostea trece prin stomac, asa si filmele trec prin calvarul finantarii. LeBron insa nu are de ce sa se teama. E proaspatul proprietar a 5% din Liverpool, are contracte de publicitate de zeci de milioane de dolari pe an si un salariu in NBA in jurul a altor 20 de milioane de dolari pe sezon. Ar putea deci sa-si finanteze de unul singur un sequel la Space Jam.

Eroul si familia sa

   In Space Jam eroul era Michael Jordan, dar si sotia si copii sai aveau aparitii importante. Modelul ar putea fi urmat cu constiinciozitate de LeBron. Baschetbalistul e casatorit si are doi copii – pe LeBron Jr. de 8 ani si pe Bryce Maximus de 5 ani. Imaginea lui de familist ar avea de castigat si cine stie… poate Hollywood ar gasi un nou Bow Wow sau Jaden Smith.

Jucatorii din NBA

   In Space Jam apareau de la legendarul Larry Bird si piticul absolut al NBA Muggsy Bogues la gigantul cu privire terifianta Patrick Ewing si cel mai iubit strain al Ligii din acele vremuri, jucatorul lui Los Angeles Lakers, Vlade Divac. Cine le-ar lua locul intr-un Space Jam 2

Insusi MJ ar putea deveni legenda care sa-i predea stafeta lui LeBron. La capitolul pitici ideal ar fi Nate Robinson. Jucatorul e singurul triplu castigator al competitiei de Slam Dunk deci ar putea aduce un plus de spectacol. Pentru rolul jucatorului care sa ne bage in sperieti alegerea cea mai buna e de departe Kevin Garnett. Pozele cu el privindu-si adversarii sunt graitoare. Iar la categoria straini, producatorii au de unde alege – NBA s-a umplut de straini. Variantele noastre preferate sunt: Yao Ming, gigantul chinez de 2.29m, francezul sarmant Tony Parker – fostul sot al Evei Longoria si fratii spanioli Marc si Pau Gasol

Looney Tunes 3D?

   Evident gasca animata isi va face datoria, dar cum sunt la moda filmele 3D de ce n-am asista la debutul Looney Tunes in 3D pe marele ecran? Imaginati-va felul nu tocmai ortodox de a vorbi a lui Duffy proiectat in trei dimensiuni. Sau alergaturile Diavolului Taz finalizate cu alley-oop-uri. Momentele comice ar fi la ele acasa.

Coloana sonora 

   Pe coloana sonora a lui Space Jam ii aveam pe Seal cu Fly Like an Eagle, R. Kelly cu I Believe I Can Fly, Coolio, Salt’n’Peppa si Busta Rhymes. Era 1996. 12 ani mai tarziu primul rapper care ne vine in minte e Jay-Z. E celebru, iubeste baschetul si de curand a devenit co-proprietar de club (Brooklyn Nets). Alaturi de el pe coloana sonora ar suna cat se poate de natural partenera lui de viata – Beyonce. Alte nume care ar prinde bine la public: Kanye West si Will Smith – de ce nu poate si cu cameo-uri in Space Jam 2.


Modifică setările cookies