marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Space Jam 2: personajele tale preferate din Looney Tunes se intorc pe marile ecrane, cu ce alt baschetbalist celebru a fost inlocuit Michael Jordan  

Dupa succesul inregistrat cu The Lego Movie, cei de la Warner Bros se pregatesc pentru un alt film la care sa vina toate categoriile de public.
 

Space Jam 2: personajele tale preferate din Looney Tunes se intorc pe marile ecrane, cu ce alt baschetbalist celebru a fost inlocuit Michael Jordan


Cei de la Deadline anunta faptul ca Warner Bros vor sa readuca Space Jam pe marile ecrane. Space Jam 2 ar trebui sa fie continuarea filmului din 1996 in care eroul principal era Michael Jordan, alaturi de cele mai simpatice personaje din Looney Tunes: Bugs Bunny, Duffy Duck sau Lola The Bunny.

 

 

 

Insa, Michael Jordan nu va mai face parte din film, el fiind inlocuit cu un alt super star din NBA: LeBron James. Filmul va fi produs de  Charlie si Willie Ebersol si nu se stie inca o data de lansare.
 

 

Desi primul film a fost pus la zid de catre critici, a devenit un hit in cultura populara, adorat de milioane de fani si copii. Mai mult, a fost un succes si in box-office, cu 230 de milioane de dolari, o suma uriasa pentru anii '90, iar melodia lui R. Kelly, "I Believe I can Fly" a fost un hit de talie mondiala in toate topurile lumii.

 

 

 

 

Warner Bros a mai incercat sa faca o continuare de la Space Jam, in 2003, cand a lansat Looney Tunes: Back in Action, cu Brendan Fraser, dar a fost un esec total.


Recent, studiourile au anuntat ca vor lansa o continuare de la The Lego Movie, ce va fi lansat in 2017. The Lego Movie este lider de box-office de 2 saptamani si a avut rezultate foarte bune.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies