marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spartacus: cele 3 femei care lovesc in ultimul sezon al serialului. Cum arata noile frumuseti din show

Aseara a avut loc in Los Angeles, California, premiera de gala pentru ultimul sezon din serialul Spartacus. Pe 25 ianuarie, postul Starz va difuza primul episod din show-ul ce se va incheia definitv pe 12 aprilie.

Spartacus: cele 3 femei care lovesc in ultimul sezon al serialului. Cum arata noile frumuseti din show

Cu toate ca nu mai joaca in noul sezon, Lucy Lawless - Xena, Printesa Razboinica si-a facut aparitia la premiera alaturi de noua frumusete a serialului - Anna Hutchison. Trei noi actori se vor alatura distributiei in ultimul sezon: Simon Merrells si Todd Lasance in rolurile lui Marcus Crassus si Julius Caesar si Anna Hutchison in rolul lui Laeta.


Actritele Jenna Lind si Gwendoline Taylor debuteaza si ele in ultimul sezon al serialului. Hutchinson (The Cabin in the Woods) o va juca pe Laeta, sotia unui demnitar roman, care va avea legatura cu lupta impotriva lui Spartacus si a carui viata se schimba pentru totdeauna din cauza acestui conflict. Lind (Underbelly II) o va juca pe Kore, sclav loial lui Marcus Crassus, roman insarcinat cu prinderea lui Spartacus si aliatilor lui. Taylor (Go Girls) o va juca pe Sibyl, tanara sclava salvat de cruzimea romanilor, ce va face o calatorie, aceasta intersectandu-se cu viata liderilor din rebeliune. Alaturi de ei se intorc Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) si Ellen Hollman (Saxa).


Ellen Hollman (Saxa)


La premiera din Los Angeles a fost prezenta si Ellen Hollman - luptatoare Saxa care va incepe in ultimul sezon o poveste de dragoste cu fostul gladiator Gannicus. Superba actrita Cynthia Addai-Robinson, interpreta lui Naevia - sclava de care s-a indragostit Crixus a fost prezenta alaturi de actritele Viva Bianca aka Ilythia si Katrina Law - Mira, ultimele doua au avut parte de un final sangeros si nu se vor mai intoarce ca personaje in serial.

Anna Hutchison (Laeta)

Liam McIntyre cel care i-a luat locul regretatului Andy Whitfield se pregateste de ultima confruntare intre rebelii lui Spartacus si armata romana. Gaius Claudius Glaber este mort. Au trecut luni de la infrangerea sa iar armata razvratitilor condusa de Spartacus si generalii sai Crixus, Gannicus si Agron continua sa stranga victorii impotriva Romei. Cu mii de sclavi eliberati, Spartacus vrea sa distruga intreaga Republica Romana. Impreuna se pregatesc pentru o sangeroasa lupta finala.


Gwendoline Taylor (Sybil)


Primele personaje principale din serial s-au imputinat substantial spre sfarsitul sezonului ”Spartacus: Vengeance”, cand o parte dintre ele au fost omorate, iar din ce stim despre War of the Damned, se pare ca – in ceea ce priveste personajele principale – odata cu micsorarea numarului lor, a crescut cel al sclavilor, care au inmultit randurile armatei de rebeli ai lui Spartacus. Dar cu cat sunt mai multi, cu atat vor fi mai epice si mai sangeroase bataliile. Arena de lupta e de domeniul trecutului, fiindca acum Spartacus porneste la lupta impotriva Imperiului Roman, dar, chiar si asa, bataliile violente nu vor lipsi.

Jenna Lind (Kore)

 

Oricum, nu ne-am fi asteptat la altceva din partea acestui serial (iIn 2012, Spartacus: Vengeance a fost numit serialul cu cele mai violente imagini si cele mai multe morti de pe micile ecrane in SUA cu peste 25 de morti pe episod). Dar oricat de marete ar fi scenele de lupta, ce atrage mai mult la serial sunt personajele si povestea. Steven S. DeKnight, creatorul si producatorul executiv al serialului, a spus ca sezonul final al acestei productii va fi unul " nebun, uluitor si epic".

 

Lucy Lawless

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies