marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spartacus, sezonul 3 a adus audiente record la 4 luni de la moartea lui Andy Whitfield. Serialul s-a intors mai brutal, mai violent, mai sexy

Spartacus s-a intors si a venit cu audiente record. Serialul difuzat de Starz a fost urmarit de peste 2.7 milioane de americani weekendul trecut cand a fost difuzat primul episod din sezonul 3.

Spartacus, sezonul 3 a adus audiente record la 4 luni de la moartea lui Andy Whitfield. Serialul s-a intors mai brutal, mai violent, mai sexy

La aceste cifre se adauga cei 1.4 milioane de oameni care l-au urmarit pe net in sistem VOD ( video on demand) pe actorul Liam McIntyre la debutul in rolul lui Spartacus. Cei peste 4 milioane de fani au stabilit un adevarat record pentru postul pay per view -  Starz. Liam McIntyre a reusit deja sa-i cucereasca pe criticii de film. Actorul australian l-a inlocuit pe popularul Andy Whitfield  care a murit toamna trecuta, pe 11 septembrie, de cancer la varsta de 40 de ani.


Spartacus, serialul creat de Steven S. DeKnight s-a intors mai intens, mai violent, mai sexy.  Povestea luptatorului trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala lui Batiatus a debutat cu primul sezon in 2010 insa a facut o pauza de un an cand producatorii au aflat de vestea tragica a bolii lui Andy Whitfield.


"Spartacus: Vengeance" reia actiunea de la finalul primului sezon, cand in urma bataliei din Casa lui Batiatus, patronul de gladiatori a fost omorat de sclavi. Spartacus - Liam McIntyre isi asuma rolul de lider al grupului de sclavi. Ascunzandu-se de romani, Spartacus si grupul lui de razboinici planuiesc acum o razbunare impotriva celor care i-au tinut captivi. Un luptator nedreptatit cauta razbunare, un general nemilos este pe urmele lui si o vaduva innebunita vrea sa-si faca singura dreptate. Sangele, orgiile si scenele de nuditate vor curge mai mult ca niciodata.


Cea mai mare surpriza pentru fani este cea ca Lucretia ( interpretata de Lucy Lawless), sotia lui Batiatus nu a murit si jura razbunare dupa revolta sclavilor. Din distributie alaturi de ea pot fi vazuti Crixus (Manu Bennett), Glaber (Craig Parker), Ilithia (Viva Bianca).

"Ne-a luat luni pana sa-l inlocuim pe Andy. Ne-am hotarat atunci cand el ne-a martusisit ca vrea ca show-ul sa continue si in lipsa sa" a dezvaluit creatorul serialului, Steven S. DeKnight.


"Cand m-au chemat sa dau o auditie pentru acest rol eram foarte slab, intrucat ma pregateam sa joc intr-un alt film. Imi amintesc ca m-am simtit magulit sa fiu chemat la o auditie pentru rolul lui Spartacus. Producatorii m-au ales si am inceput apoi antrenamentele pentru a ajunge in forma in care sunt acum. Nu a fost deloc o munca usoara. M-am simtit impacat atunci cand Andy si-a dat binecuvantarea ca eu sa intru in rolul lui", declara Liam McIntyre, care va implini in curand 30 de ani.


Actorul a dezvaluit ca cel mai greu moment pentru el a fost sa rosteasca fraza celebra  "I am Spartacus" cu aceeasi intensitate cu care a facut-o regretatul Andy Whitfield.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies