marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Specialista comediilor deocheate Jennifer Aniston a primit o stea pe Walk of Fame. Scenele din noul ei film pe care toti barbatii vor sa le vada

E fara indoiala specialista comediilor deocheate. Acum cateva zile a implinit 43 de ani, ieri a fost onorata cu o stea pe celebrul Walk of Fame. Nimic nu pare sa o opreasca pe Jennifer Aniston care pe 9 martie ajunge in cinematografele din Romania cu inca o comedie in care renunta la haine si inhibitii.

Specialista comediilor deocheate Jennifer Aniston a primit o stea pe Walk of Fame. Scenele din noul ei film pe care toti barbatii vor sa le vada


GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

Vara trecuta a facut incasari de peste 200 de milioane de dolari cu Horrible Bosses, filmul cu care a intrat in topul celor mai bune comedii interzise minorilor. Carcotasii au spus ca fanii s-au ingramadit sa vada filmul doar pentru scenele ei fara perdea.

Fosta nevasta a lui Brad Pitt le-a aprins din nou imaginatia fanilor care au votat-o in aceasta iarna cea mai sexy femeie din toate timpurile cu o noua comedie - Wanderlust  in care apare bineinteles pe jumatate dezbracata.


In Wanderlust, Jennifer Aniston si Paul Rudd sunt George si Linda, un cuplu tipic din New York care decide sa renunte la presiunile din viata unui oras mare dupa ce George este concediat. In drum spre Atlanta la fratele lui George unde ar fi urmat sa locuiasca, cei doi se alatura unei comunitati de hipioti si nudisti a carei singura regula este ca trebuie sa fii tu insuti.


"Nu am avut nicio probleme cu scenele de nuditate. Am stat doua luni la filmari cu un actor care era mereu gol. La un moment dat sa apar topless era ca si cum mi-as fi incaltat" a povestit actrita care apare intr-o scena alaturi de alte trei femei topless pe pat. In comedia regizata de David Wain, actrita joaca  alaturi de actualul ei iubit, scenaristul si actorul Justin Theroux.


"Iubesc comediile. Le-am iubit toata viata. Si ador sa fac oamenii sa rada" a dezvaluit actrita. Aniston spune ca filmarea acestui film, Wanderlust, a fost la fel de amuzanta ca filmarea serialului "Friends", pentru ca era un adevarat sentiment al comunitatii, creat datorita faptului ca majoritatea persoanelor care lucrau la film erau cazate in acelasi loc si isi petreceau tot timpul impreuna.


Jennifer a declarat in fata fanilor la ceremonia in care a primit o stea pe celebrul Walk of Fame ca “A fost unul din cele mai frumoase vise ale mele. Nu cred ca m-am gandit vreodata ca steaua se va afla aici, in aceasta zi. Asa ca sunt profund recunoscatoare”.

 

Jennifer Aniston a devenit celebra cu rolul lui Rachel Green din serialul anilor ’90 – “Friends”, pentru care a obtinut un Glob de Aur si un premiu Emmy.



Modifică setările cookies