marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SPECTRE: trailerul final pentru cel mai nou film cu James Bond, record de 1 milion de vizualizari in 24 de ore

Studiourile Sony Pictures au dezvaluit pe contul propriu de pe platforma YouTube trailerul final al peliculei 'Spectre', in doar cateva zile de la incarcare videoclipul depasind 1 milion de vizualizari, scriu UPI.com si RollingStone.com.

SPECTRE: trailerul final pentru cel mai nou film cu James Bond, record de 1 milion de vizualizari in 24 de ore

"Un mesaj criptat din trecutul lui Bond il pune pe acesta intr-o misiune de dezvaluire a unei organizatii sinistre. In timp ce M se lupta cu numeroase forte politice pentru a mentine serviciul secret, Bond indeparteaza inselaciunile pentru a dezvalui adevarul inspaimantator din spatele organizatiei Spectre", este mesajul care insoteste videoclipul de 75 de secunde.
 

 

Regizat de Sam Mendes, Spectre are o distributie interesanta cu Daniel Craig in rolul principal, alaturi de care ii mai regasim pe Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott.
 

 

'Spectre', al 24-lea film al seriei dedicate lui James Bond, al patrulea cu britanicul Daniel Craig in rolul agentului 007 si al doilea in care apare mentionata organizatia secreta Spectre dupa 'Diamonds are Forever' (1971), va avea premiera la 26 octombrie in cinematografele din Marea Britanie

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies