marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spider Man 4 amanat pentru 2012 - Tobey Maguire si regizorul Sam Raimi au renuntat la proiect

Dupa succesele de box office avute de cele 3 filme Spider Man,Columbia Pictures - o companie a Sony Pictures Entertainment -si Marvell Productions pregateau intrarea in productie al celui de-al patrulea proiect Omul paianjen. John Malkovich semnase deja pentru rolul personajului negativ, Vulturedar se pare ca lucrurile au inceput sa mearga prost in momentul in care regizorul dorit pentruSpider Man 4 a refuzat sa semneze contractul.
Spider Man 4 amanat pentru 2012 - Tobey Maguire si regizorul Sam Raimi au renuntat la proiect

articole relationate

Sam Raimi, caci despre eleste vorba,adeclarat ca nu poate termina acest proiect pana in vara lui 2011 si mai mult de atat nu este de acord cu scenariul prezentat de producatori. Dupa acest anunt,insusi "Spider Man", in persoana lui Tobey Maguire a spus ca renunta si el, zvonindu-se ca mai multi actori din distributia dorita pentru noul sequel au renuntat si ei, anunta www.hollywood.com

Comunicatul oficial din partea producatorilor a venit imediat anuntand ca in 2012 se va lansa Spider Man 4 fara a se renunta la scriptul scris de James Vanderbilt, acelasi scriptcare i-a facut pe regizorul Sam Raimisi Tobey Maguire sa spuna pas acestui proiect.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies