marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spider Man 4 are regizor ! Acesta este Marc Webb

Este oficial: Marc Webb a acceptat sa regizeze ce-a de-a patra parte a block buster-ului Spider Man ("Omul paianjen"). El a intrat in atentia producatorilor dupa ce a regizat filmul (500) Days of Summer.

Spider Man 4 are regizor ! Acesta este Marc Webb

articole relationate

El este mai mult cunoscut pentru realizarile sale in domeniul muzicii unde a regizat foarte multe videoclipuri ale unor artisti in voga, cum ar fi: Fergie ("Clumsy", "London Bridge"), Green Day, Diddy feat Keyshia Cole - "Last Night", Pusycat Dolls feat Timbaland - "Wait a Minute", Good Charlote, P.O.D si multi altii. El trebuia sa regizeze un alt film produs de Sony, "Moneyball" dar pana la urma s-a decis ca Matt sa regizeze cel de-al patrulea film din seria "Spider Man".

Sam Raimi, regizorul initial, a declarat acum doua saptamani ca nu poate termina acest proiect pana in vara lui 2011 si mai mult de atat nu este de acord cu scenariul prezentat de producatori. Dupa acest anunt, insusi "Spider Man", in persoana lui Tobey Maguire a spus ca renunta si el, zvonindu-se ca mai multi actori din distributia dorita pentru noul sequel au renuntat si ei.

Acum se pune intrebarea cine va interpreta rolul principal in locul lui Tobey Maguire? Presa de specialitate a vehiculat mai multe nume printre care: Robert Pattinson, Taylor Lautner, Zac Efron, Jim Sturgesssi Michael Cera.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies