marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stallone si Schwarzenegger refac Cina cea de Taina intr-un poster fantastic pentru The Expendables 2. Arnold vorbeste despre bodybuilding, steroizi si iubirea sa pentru Stallone

Daca filmele de actiune din anii '80 si '90 au fost religia ta, Sylvester Stallone si echipa lui iti dau un nou motiv sa crezi in ei. Cei 13 actori specialisti ai "filmelor cu batai" apar toti intr-o singura imagine care evoca Cina cea de Taina cu Stallone pe post de Iisus.

Stallone si Schwarzenegger refac Cina cea de Taina intr-un poster fantastic pentru The Expendables 2. Arnold vorbeste despre bodybuilding, steroizi si iubirea sa pentru Stallone


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SYLVESTER STALLONE!


Inarmati cu pistoale, bautura si cutite, actorii promoveaza intr-un mod inedit pelicula The Expendables 2 care se va lansa la finalul acestei luni. Ultimul poster al filmului reface Cina cea de Taina. Fanii genului au fost  impresionati de modul in care Stallone a reusit sa-i convinga pe acesti actori sa joace din nou impreuna. De altfel actorul de 66 de ani nu a negat ca acesta este cel mai greu lucru pe care l-a avut de facut pentru The Expendables 2 .

 

 

"Fiecare actor din acest film a avut o cariera stralucitoare. Sa-i aduc pe toti la gramada a fost o mica minune" a spus Stallone despre filmul pe care il numeste un eveniment unic. "Nu poti face asta de multe ori in cariera. Filmele de actiune de astazi se bazeaza foarte mult pe tehnologie, noi o sa aducem distractie ca-n zilele bune" a marturisit Stallone.


Arnold Schwarzenegger a vorbit intr-un material pentru ESPN despre bodybuilding, steroizi si iubirea sa pentru Stallone. "Mama s-a speriat atunci cand eram adolescent si vedea pozele de la mine din camera cu barbati culturisti, pe jumatate dezbracati. L-a sunat pe doctorul nostru si l-a intrebat daca e ceva rau, daca sunt gay." Schwarzenegger a recunoscut in acelasi material ca a folosit steroizi, insa a dezvaluit ca a fost ceva experimental.

Arnold a povestit ca astepta sa lucreze cu Sylvester Stallone de aproape 20 de ani. Pentru The Expendables din 2010, Sylvester Stallone i-a oferit un rol in timp ce Arnold se afla la frizer. Nu a primit niciun ban pentru acea aparitie, insa in 2012 are un rol mai mare. "Ne iubim" a spus actorul zambind despre relatia cu Stallone alaturi de care va lucra si la The Tomb, film ce apare in 2013.

In regia lui Simon West, The Expendables 2, filmul care aduna, din nou, toti monstrii sacri ai filmelor cu batai,  vine cu o noua doza de actiune old school.


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele. Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune. Din distributie face parte si inegalabilul Chuck Norris.


Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth , Randy Couture
Regie:Simon West
Buget: 100 de milioane de $
Data: 31 august


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies