marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stallone, la 66 de ani apare in scene de lupta cum nu l-ai mai vazut pana acum: trailer pentru Bullet to the Head

Sylvester Stallone se pregateste sa cucereasca in aceasta saptamana box office-ul nord american cu The Expendables 2  despre care specialistii spun ca va strange incasari de 35 de milioane de dolari in SUA, in primul weekend. Actorul de 66 de ani pregateste deja lansarea urmatorului sau film "Bullet to the Head", un thriller pentru care astazi a aparut primul trailer. 

Stallone, la 66 de ani apare in scene de lupta cum nu l-ai mai vazut pana acum: trailer pentru Bullet to the Head

 

Regizat de Walter Hill ( cunoscut pentru The Warriors, 48 Hrs), "Bullet to the Head" este un film de actiune inspirat de romanul grafic "Du Plomb Dans La Tete" al lui Alexis Nolent. Pelicula ii are in distributie pe Sylvester Stallone, Jason Momoa (Conan), Sung Kang si Christian Slater. Echipa de productie din spatele filmului este cea care a realizat I Am Number Four.
 


Stallone joaca rolului unui asasin platit fortat sa se alieze cu un politist din New York intr-o aventura totala pentru a se razbuna pe Keegan ( Momoa) cel care l-a ucis pe cel mai bun prieten al sau.  Filmul are un buget de 40 de milioane de dolari. Pelicula promite sa fie incarcata cu scene de actiune iar ca bonus, de neratat sunt secventele in care Jason Momoa, cel care l-a jucat pe Conan Barbarul in 2011, simte furia lui Stallone intr-o lupta cu... topoare.


 

Filmul se va lansa in SUA  pe 1 februarie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies