marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stanley Tucci le-a interzis fetelor lui sa se uite la The Lovely Bones, drama impresionant regizata de Peter Jackson

“A fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata”, spune Stanley Tucci despre rolul pe care l-a interpretat in “Din raiul meu”. Ecranizare a bestsellerului lui Alice Sebold, regizata de Peter Jackson, drama urmareste impresionanta poveste a unei adolescente care este violata si asasinata de vecinul ei,  George Harvey.

Stanley Tucci le-a interzis fetelor lui sa se uite la The Lovely Bones, drama impresionant regizata de Peter Jackson


   


“Am ezitat mult inainte sa accept rolul acesta pentru ca am trei copii”, spune Tucci, care pana la urma a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea din “Din raiul meu/The Lovely Bones”.  “Nu pot sa privesc si nici nu pot sa citesc despre persoane care fac rau copiilor”, mai spune Tucci, care recunoaste ca se “incuraja” inainte de a merge pe platourile de filmare cu un whisky, iar seara, cand ajungea acasa, facea acelasi lucru: “Rasuflam usurat cand se termina ziua de filmare”, recunoaste Tucci. “

 

 

Ajungeam acasa, faceam un dus, apoi beam ceva si incercam sa ma eliberez de orice urma a acestui personaj. George Harvey e cel mai dificil personaj pe care l-am interpretat vreodata. Si asta pentru ca este atat de diferit de ceea ce sunt si de ceea ce cred eu!”, mai spune Tucci.
   

Actorul a recunoscut ca s-a uitat o singura data la film, insa le-a interzis categoric celor trei fete ale lui sa se uite la “Din raiul meu”.


   

 

 

 


De altfel, Kate, sotia din acea vreme a lui Tucci, l-a sfatuit sa nu accepte rolul, pentru ca “nu-I va face fata”. Tucci insa a refuzat sa o asculte, iar interpretarea din “Din raiul neu” i-a adus o nominalizare la Oscar. Sotia sa nu a mai apucat insa sa se bucure de acest lucru, pentru ca a murit de cancer inainte ca filmul sa aiba premiera in Statele Unite.
   

Drama “Din raiul meu” poate fi urmarita de telespectatorii Pro Cinema  pe 11 decembrie, la Filmul de 10.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies