marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: Episode VII: cine sunt actorii care vor deveni staruri mondiale, 8 lucruri pe care trebuie le stii despre filmul considerat un eveniment cinematografic

O noua era a inceput la Hollywood. Dupa 18 luni de banuieli, zvonuri si speculatii, fanii au aflat cine sunt noile nume care vor duce mai departe cea mai populara franciza din toate timpurile. De la Andy Serkis, la Oscar Isaac, Star Wars: Episode VII are parte de o distributie interesanta si variata si promite sa impresioneze.

Star Wars: Episode VII: cine sunt actorii care vor deveni staruri mondiale, 8 lucruri pe care trebuie le stii despre filmul considerat un eveniment cinematografic

VEZI GALERIA FOTO CU ACTORII


O parte dintre fani visau ca din noua distributie sa faca parte staruri ca Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o. Insa regizorul J.J. Abrams a optat pentru nume mai putin cunoscute, dar la fel de promitatoare.


Printre noile staruri se numara Oscar Isaac, care anul trecut a oferit unul dintre cele mai bune roluri in drama despre muzica folk Inside Llewyn Davis, al fratilor Coen. Max von Sydow este veteranul acestei distributii, care face filme din 1949 si a jucat alaturi de cele mai mari nume de la Hollywood, incepand cu Ingmar Bergman si terminand cu Woody Allen. La 82 de ani a fost nominalizat a doua oara la Oscar.

O alta surpriza placuta este prezenta lui Andy Serkis, un actor cunoscut mai mult pentru personajele sale si mai putin pentru infatisarea sa. El este cel care a adus la viata eroii ca Gollum din Lord of The Rings sau Caesar in noile filme din seria Planeta Maimutelor. Desi joaca de cele mai multe ori roluri de eroi negativi, Serkis ar putea sa ne surprinda in Star Wars: Episode VII.


Adam Driver, actorul cunoscut pentru rolul din serialul Girls, era pe lista finala a actorilor pe care presa i-a speculat de mai multe luni. Acesta a avut o ascensiune fulminanta dupa ce a acceptat sa joace in Girls, iar acum se anunta a fi cel mai cool actor de la Hollywood.


Iata 8 lucruri pe care trebuie sa stii despre Star Wars Episode VII


1. Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill se intorc in urmatorul episod. Anuntul a fost confirmat oficial de regizorul J.J. Abrams, care a dat de inteles ca Ford va avea un rol important in acest nou film.


2. Primul film se va concentra mai mult pe vechii eroi, Han Solo, Leia si Luke Skywalker. Aceasta decizie luata de producatori ar putea insemna doua lucruri: 1. producatorii vor sa se foloseasca de nostalgia fanilor pentru seria veche si sa ii pregateasca pentru noile aventuri. 2. Ford, Fisher si Hamill ar putea avea roluri egale cu noile staruri si sa se imbine povestile.


3. Decizia de casting nu e atat de neobsinuita. Cei de la Entertainment Weekly noteaza ca Mark von Sydow poate face un persona ca Obi Wan Kenobi, in timp ce Oscar Isaac aduce mult cu Harrison Ford. Multi actori necunoscuti au inceput cu roluri in franciza Star Wars si au devenit starui mondiale, ca Harrison Ford, care lucra pe platou ca tamplar, atunic cand George Lucas l-a ales sa fie eroul care a devenit un simbol al cinematografiei.


4. Andy Serkis va fi in film. Fanii s-au entuziasmat foarte tare cand au auzit ca actorul britanic va face parte din noua distributie. Presa speculeaza ca ar putea juca un rol negativ cu totul special.

5. Daisy Ridley este unul dintre cel mai putin cunoscute nume din distributie. Mai mult ca sigura, ea va juca rolul fiicei printesei Leia, noteaza cei de la Entertainment Weekly. Astfel, ea ar putea sa ii dea viata pe ecrane lui Jaina Solo.


6. Chiar daca au fost anuntate numele, inca nu stim ce personaje vor juca actorii, iar asta da nastere la o noua serie de speculatii. Toti fanii se intreaba care dintre actori va juca rolul negativ si cine va fi "eroul". John Boyega este trecut in fata celrolalti, un alt actor anonim care va da lovitura carierie sale cu acest proiect. Pe IMDB este trecut primul pe lista distributiei, iar fanii se intreaba daca nu cumva el va fi eroul principal.


7. Fanii asteapta sa afle si titlul filmului, care va dezvalui si detalii despre actiunea noii pelicule. Primul zvon ar fi ca titlul va fi dezvaluit la Comic COn, San Diego, in luna iulie a acestui an.


8. Una dintre teoriile vehiculate de presa de specialitate straina sustine ca in acest film unul dintre membrii filmului original trebuie sa moara. Cei de la Entertainment Weekly scriu ca fanii ar putea avea o surpriza majora si Han Solo sa fie ucis. Insa, daca lucrurile merg bine si actorul va dori sa continue franciza, atunci scenaristii si-ar putea indrepta atentia catre Luke Skywalker.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies