marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Start pentru inscrierile la Animation Worksheep – un workshop de film de animatie unic in Romania

Festivalul International de Film de Animatie Anim'est pregateste o surpriza de proportii iubitorilor si realizatorilor de film de animatie din Romania: workshopul Animation Worksheep.

Start pentru inscrierile la Animation Worksheep – un workshop de film de animatie unic in Romania

Destinat tinerilor animatori romani cu diferite niveluri de experienta – fiind eligibili pentru inscriere atat realizatorii cu mai multa experienta, cat si incepatorii care dovedesc aptitudini de grafica / desen si stapanesc notiuni elementare de animatie – Animation Worksheep va oferi cateva oportunitati unice in tara noastra, iar cursantii si publicul larg vor putea urmari rezultatele atelierului pe marele ecran, in cadrul celei de-a sasea editii a Anim'est, care va avea loc in perioada 7-16 octombrie 2011 la Bucuresti.

15 cursanti cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani vor participa la prima editie a Animation Worksheep – un curs teoretic si practic de animatie 2D si 3D, desfasurat la Pensiunea Mistral Spa (5 stele) din Simon-Bran timp de doua saptamani, in perioada 4-17 aprilie 2011, la finalul caruia fiecare participant va avea in portofoliu un nou scurtmetraj de animatie si o experienta consistenta de lucru in filmul de animatie, avand la dispozitie software si hardware de ultima generatie, precum si traineri cu reputatie. Participantii vor fi impartiti pe trei grupe, fiecare coordonata de cate un trainer, care ii va ghida pe acestia si le va oferi tot sprijinul necesar pentru realizarea unui scurtmetraj de animatie, va lucra alaturi de ei pe teme si exercitii pregatitoare si va realiza o evaluare zilnica. In timpul liber, participantii vor avea acces la toate facilitatile pensiunii (de la piscina la mese de ping pong, biliard, sala de fitness sau sauna).

Trei dintre animatorii romani „pe val”, cu o experienta bogata in film, productii de publicitate, si jocuri video, Dragos Stefan, Dan Panaitescu si Sergiu Neculici, vor coordona Animation Worksheep, vor preda cursurile teoretice si vor superviza indeaproape partea practica a atelierului.

Inscrierile la Animation Worksheep vor avea loc in perioada 26 ianuarie – 27 februarie 2011.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies