marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starurile din “Saga Amurg: Eclipsa” si “Toy Story 3” povestesc secrete de la filmari

In editia de duminica, 11 iulie de la orele 11.00, a emisiunii Lumea Pro Cinema, starurile din “http://www.procinema.ro/emisiuni/lumea-pro-cinema/” vin sa povesteasca secrete din spatele camerelor de luat vederi.

Starurile din “Saga Amurg: Eclipsa” si “Toy Story 3” povestesc secrete de la filmari

Dupa ce l-au asteptat luni de zile, fanii pot vedea filmul si in cinematografele din Romania, iar Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner intra in Lumea Pro Cinema pentru a dezvalui lucruri nestiute pana acum de public.

Kristen si Rob formeaza un cuplu si in viata reala, iar admiratorii din lumea intreaga sunt fascinati de povestea lor. Rob Pattinson va dezvalui secretul din spatele succesului seriei Twilight, in timp ce Taylor Lautner este extaziat de faptul ca personajul sau are in sfarsit o scena tandra, alaturi de Bella. Mai mult decat atat, actorii vor vorbi si despre ecranizarea ultimului volum al seriei, “Zori de Zi”, care se va face nu intr-unul, ci in doua filme.

In plus, tot in Lumea Pro Cinema de duminica, 11 iulie, de la orele 11.00, Tom Hanks, Tim Allen si Michael Keaton vorbesc chiar de pe covorul rosu de la premiera filmului “Toy Story 3”, iar asteptarile lor sunt cu atat mai mari, cu cat primele doua parti ale seriei au avut incasari de peste 800 de milioane de dolari. Filmul a intrat pe locul I in box office, iar doar in primele trei saptamani a reusit sa stranga 230 de milioane de dolari.

Doua staruri din Harry Potter isi unesc inca o data fortele, Rupert Grint si Bill Nighy, de aceasta data alaturi de Emily Rose in comedia britanica “Wild Target”, in timp ce Josh Brolin revine pe ecrane, alaturi de frumoasa Megan Fox si John Malkovich in filmul “Jonah Hex”, care va avea premiera in Romania pe 24 septembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies