marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starurile din The Vampire Diaries, intr-un pictorial controversat pentru a promova serialul care i-a zapacit pe tinerii din SUA

Starurile serialului hit "The Vampire Diaries", Paul Wesley, Nina Dobrev si Ian Somerhalder au devenit vedetele unui pictorial controversat pentru revista Entertainment Weekly.

Starurile din The Vampire Diaries, intr-un pictorial controversat pentru a promova serialul care i-a zapacit pe tinerii din SUA

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Serialul care de 3 ani ii innebuneste pe adolescentii din SUA si care a primit numeroase premii si nominalizari People's Choice Award a fost acuzat ca a copiat o sedinta foto a unui show rival pentru a se promova.

Seria supranaturala produsa de Alex Lloyd, Kevin Williamson si Julie Plec dupa cartile autoarei L. J. Smith si difuzata din 2009 de canalul CW este povestea unei adolescente Elena (Nina Dobrev )  prinsa intr-un triunghi amoros alaturi de doi frati vampiri ( Paul Wesley si Ian Somerhalder).


Ultima sedinta foto a celor trei, in care actorii apar in ipostaze provocatoare a fost acuzata ca imita celebra coperta din 2010 a revistei Rolling Stone. Atunci  Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard, starurile serialului TV "True Blood", au pozat nud si acoperiti cu pete de sange pentru a promova serialul care are in centru tot un triunghi amoros intre o tanara si doi vampiri.
 

The Vampire Diaries este cel mai urmarit serial al postului CW unde aduce audiente de peste 3 milioane de telespectatori pe episod.  Seria are un target format in mare parte din tineri si adolescenti si a fost considerata o varianta de TV a francizei Twilight.

Filmul o are in centru pe Elena, tanara de 17 ani care se indragosteste de un vampir de 162 de ani Stefan Salvatore (Paul Wesley). Relatia lor se complica atunci cand fratele acestuia Damon (Ian Somerhalder) apare in peisaj: dragostea lor pentru aceeasi fata  va naste o rivalitate atroce intre cei doi frati. O distributie formata din actori atragatori, o baza de fani obsedata si o poveste care a cucerit pe multi tineri care asteapta sa vada in sezonul 3 pe cine va alege Elena.

 

Celalalt serial, True Blood, produs de HBO a ajuns la sezonul 5 care se afla momentan in faza de productie urmand sa fie lansat pe 24 iunie 2012.


Sursa foto: Entertainment Weekly


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies