marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Step Up 4 rupe toate regulile dansului. Primul trailer a facut 2 milioane de vizualizari in 2 zile. Afla totul despre film

In 2006, filmul Step Up facea incasari de 114 milioane$ in toata lumea. Au urmat Step Up 2 the Streets (2008) si Step Up 3D (2010) care au urcat incasarile francizei la peste 420 de milioane de dolari. In aceasta vara Step Up 4: Revolutions aduce din nou dansul si miscarile fierbinti pe marile ecrane.

Step Up 4 rupe toate regulile dansului. Primul trailer a facut 2 milioane de vizualizari in 2 zile. Afla totul despre film

Produs de Summit Entertainment, Step Up 4: Revolutions cel de al patrulea film din franciza cu dansuri si ii are in distributie pe Ryan Guzman si Kathryn McCormic, ambii au putina experinta ca actori, insa au facut parte din showul "So You Think You Can Dance". Prin urmare, cel putin miscarile lor ne vor lasa cu gura cascata.

Step Up 4: Revolutions este regizat de Scott Speer,  va fi 3D iar actiunea se muta la Miami, unde miscarile de tip Flash Mob pun stapanire pe oras.

Emily (Kathryn McCormick), fiica unui om de afaceri bogat, soseste la Miami cu aspiratia de a deveni dansatoare profesionista, dar se indragosteste de Sean (Ryan Guzman), un tanar care conduce o trupa de dans specializata in Flash Mob.

Echipa de dans se straduieste sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily ameninta sa transforme cartierul istoric in care trupa isi desfasoara activitatea si sa concedieze sute de angajati. Emily  i se alatura lui Sean si trupei de dans pentru a protesta si a-l impiedica pe tatal ei sa-si duca planurile la sfarsit.

Filmul are un scenariu scris de Jenny Mayer, o coreografie semnata de Travis Wall si va ajunge in cinematografe incepand cu data de 27 iulie. Trailerul filmului a facut deja in 48 de ore de cand a fost lansat aproape 2 milioane de vizualizari pe Youtube.
 

Primul film din franciza Step Up a aparut in 2006, avandu-i in rolurile principale pe Channing Tatum si Jenna Dewan, regia fiind semnata de Anne Fletcher. In ciuda criticilor negative, filmul a inregistrat succes, avand incasari de 21 milioane de dolari in weekend-ul de lansare si ocupand locul al doilea in box office-ul american.


In 2008 si-a facut aparitia Step Up 2: The Streets (2008) cu Robert Hoffman, Briana Evigan si Cassie Ventura si regizat de Jon M. Chu. Incasarile inregistrate de cea de-a doua parte a filmului au depasit 150 milioane de dolari. Datorita succesului printre tineri studiourile Summit Entertainment au decis sa lanseze si a treia pelicula. Step Up 3D (2010) cu actorii Adam G. Sevani, Rick Malambri si Sharni Vinson, regia apartinandu-i tot lui Jon M. Chu. Filmul a avut incasari de aproximativ 160 milioane de dolari, depasind Street Up 2: The Streets, si ajungand pelicula cu cel mai mare profit din franciza. In primul weekend de la lansare, Step Up 3D s-a clasat pe locul al treilea in box office-ul american , dupa The Other Guys si Inception.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies