marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza anului. Stephen Hawking, unul dintre cei mai mari savanti din lume, apare in serialul The Big Bang Theory

Stephen Hawing versus Sheldon Cooper. Momentul asteptat de 5 ani de zile de fanii serialului "The Big Bang Theory" s-a intamplat.  Unul dintre cei  mai mari savanti din lume, Stephen Hawking,  a acceptat sa apara in serialul de comedie "The Big Bang Theory", iar astazi au fost facute publice primele imagini.

Poza anului. Stephen Hawking, unul dintre cei mai mari savanti din lume, apare in serialul The Big Bang Theory

Acesta apare alaturi de Jim Parsons, care-l joaca pe Sheldon Cooper, in penultimul episod din sezonul 5, ce va fi difuzat in SUA pe 5 aprilie.


In serial, Sheldon Cooper, tanarul savant interpretat de Jim Parsons, il considera idolul sau pe Stephen Hawking. "Cand oamenii ne intreabau cine ar fi guest star-ul preferat, ne-am gandit cu totii instantaneu la Stephen Hawking. Insa ne dadeam seama ca cerinta noastra are proportii astronomice. Nici acum nu ne vine sa credem ca l-am convins. E un mister pe care doar Stephen Hawking il poate intelege" a spus co-producatorul serialului, Bill Prady.

Hawking a refuzat de mai multe ori invitatia producatorilor serialului de a aparea intr-un episod. El nu se afla la prima experienta cu televiziunea, fiind vocea mai multor personaje din "Familia Simpson" si "Futurama". De asemenea, profesorul Hawking a avut si propria serie de televiziune pentru Channel 4, "Curajoasa noua lume".
 

Atins de scleroza laterala amiotrofica, o maladie paralizanta cu care a fost diagnosticat pe cand avea 22 de ani, Stephen Hawking se deplaseaza intr-un scaun cu rotile si comunica prin intermediul unui computer si al unui sintetizator vocal.

"The Big Bang Theory" este un serial de comedie american produs de Chuck Lorre, cel care a creat si Two and a Half Men. Personajele lui sunt patru tineri oameni de stiinta si o tanara actrita aspiranta.

 

Din distributie fac parte: Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg,Kunal Nayyar, Kaley Cuoco. Insa cel mai indragit actor este Jim Parsons, care il joaca pe Sheldon Cooper. Actorul de 39 de ani a primit Globul de Aur  si Emmy pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie.

 

De-a lungul timpului, in serial au mai aparut si alti oameni de stiinta, ca George Smoot si Brian Greene, iar in episodul anterior a aparut si Leonard Nimoy, cunoscut din seria originala Star Trek, in care l-a jucat pe Spock.



Sursa foto: CBS

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies