marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steve Martin: actorul a devenit tata pentru prima data, la varsta de 67 de ani

Actorul de comedie american Steve Martin a devenit tata pentru prima data, la varsta de 67 de ani, potrivit unor informatii deocamdata neconfirmate aparute in presa americana.

Steve Martin: actorul a devenit tata pentru prima data, la varsta de 67 de ani

Actorul si sotia lui, Anne Stringfield, au devenit parinti in luna decembrie 2012, insa au reusit sa pastreze secretul asupra acestui eveniment, informeaza contactmusic.com.


"Au un bebelus, dar nimeni nu stie cum au reusit sa pastreze secretul pana acum. Steve este o persoana foarte retrasa. Amandoi sunt incantati", a declarat o sursa pentru New York Post. Steve Martin a fost casatorit cu actrita Victoria Tennant, din 1986 pana in 1994.


Actorul s-a casatorit cu cea de-a doua lui sotie, Anne Stringfield, in 2007, in cadrul unei ceremonii-surpriza. Oaspetii la nunta, printre care s-au aflat actorii Tom Hanks si Diane Keaton, au crezut ca erau invitati la o petrecere obisnuita.

 

Steve Martin, un cunoscut actor de stand-up comedy si actor in lungmetraje de comedie, s-a remarcat in ultimii ani in comediile "Novocaina si dureri de cap", "Cu duzina e mai ieftin", "Casa intoarsa pe dos", "Pantera Roz", "Mama copilului meu" si "E tare complicat!".

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies