marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg si Microsoft vor colabora pentru  un serial inspirat de jocul Halo  

Microsoft se pregateste sa lanseze noul model de consola, Xbox One. Cu aceasta ocazia, compania a anuntat ca va colabora cu celebrul regizor Steven Spielberg pentru a dezvolt un serial  inspirat ce jocul video Halo.

Steven Spielberg si Microsoft vor colabora pentru un serial inspirat de jocul Halo

Serialul va fi disponibil pe platforma Xbox Live si va fi creat in parteneriat cu 343 Industries. In timpul conferintei tinute la Washington, in care Microsoft a prezentat noul model de consola, presedintele departamentului media de la Microsfot, Nancy Tellem a declarat: "veti avea ocazia sa vedeti programe tv pe Xbox One, iar acum va pregatim un serial live-action inspirat de popularul joc Halo".

 

Serialul va fi produs de Steven Spielberg si va fi live-action: "Pentru mine, Halo este o oportunitate uimitoare care imi ofera sansa sa combin tehnologie avansata cu idei revolutionare" a spus regizorul citat de Wired.
 

Noul model de Xbox este mult mai interactiv si le va oferi fanilor sansa sa aiba acces la live streaming si diverse productii pentru televiziune. Mai multe detalii despre cum va arata proiectul nu au fost dezvaluite, insa este cunoscut faptul ca regizorul american este un fan inrait al jocului Halom, asa ca fanii nu pot spera decat la lucruri bune.

 

In aceasta perioada, Steven Spielberg se afla la Cannes, in calitate de presedinte al juriului celei de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, care se va incheia pe 26 mai.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies