marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stiintific e imposibil sa faci asa ceva. Motivul pentru care americanii cer ca acest poster sa fie interzis

Zeci de americani au cerut interzicerea noului poster pentru controversatul film regizat de britanicul Tom Six.

Stiintific e imposibil sa faci asa ceva. Motivul pentru care americanii cer ca acest poster sa fie interzis

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU POSTERE INTERZISE!

 

Posterul pentru The Human Centipede 2 circula deja de cateva zile pe net si a oripilat pe toata lumea.

"Este bolnav si dezgustator" a fost reactia acestora la imaginile care arata mai multe persoane unite prin gura si anus, pe cale chirugicala si care formeaza un miriapod uman. Posterul este mult mai explicit decat cel pentru primul film lansat in 2009 si care i-a crucit pe multi cinefili cu imaginile sadice si bolnave.

Parerile fanilor din Texas unde filmul a fost prezentat in aceste zile la Festivalul de film Fantastic Fest au fost totusi impartite. O parte dintre cei care l-au vizionat nu s-au declarat deranjati de poster sau de imaginile din film  pe care il considera deja un horror clasic din categoria celor interzise. 

In Marea Britanie unde The Human Centipede 2 nu va fi distribuit deloc dupa ce Asociatia "British Board of Film Classification" l-a interzis, fanii nu stiu cum sa faca rost  mai repede de DVD-uri cu partea a doua a filmului promovat ca "cea mai bolnava pelicula filmata vreodata"

Regizorul Tom Six se lupta sa ridice interdictia din UK si promite ca va mai filma o a treia parte din serie. Ramane de vazut daca Posterul va fi interzis si America unde regulile in aceste cazuri sunt foarte stricte. In 2008 posterul pentru comedia Zack and Miri make a Porno a fost interzis pentru ca era considerat prea ofensator si sugera un act sexual.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies