marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stiri: Imagini cu Nicholas Cage in noul Ghost Rider si cum va arata Bradley Cooper in rolul lui Lucifer

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din filme in 5 minute

Primele imagini cu Nicholas Cage in  Ghost Rider: Spirit of Vengeance

"Ghost Rider" filmul cu Nicholas Cage si Eva Mendes inspirat de benzile desenate Marvel, are o continuare. Filmul se numeste "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" si va avea o distributie formata din: Nicholas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba, Christopher Lambert si Johnny Whitworth.

In partea a doua, Johhny Blaze/Ghost Rider (Nicholas cage) se ascunde in Europa de Est, incercand sa scape de blestemul puterilor sale demonice. El se va alatura unei secte pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forme umana. Filmul este regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor, creatorii filmului "Crank" si ar trebui sa intre in cinematografe din 17 februarie 2012.

Bradley Cooper in Paradise Lost

Studiourile de productie Legendary Pictures au lansat prima imagine cu Bradley Cooper in rolul lui Lucifer din "Paradise Lost" o adaptare dupa poemul lui John Milton.

Pentru a afla cum va arata Lucifer, Entertainment Weekly l-a intrebat direct pe Bradley Cooper: "Cred ca va arata ca mine. Nu stiu cat de satanic arat, dar, da, va arata ca mine" a spus actorul.

"Paradise Lost" va fi regizat de Alex Proyas (Eu, Robotul; Corbul) si va ajunge in cinematrografe in 2013. Plot: Lucifer si Mihai, arhanghelii lui Dumnezeu, impartasesc o prietenie apropiata, asta pana cand Dumnezeu isi releva cea mai mare creatie: Omul. Considerand imposibil sa il mai slujeasca pe Dumnezeu, daca asta inseamna sa slujeasca si oamenii, Lucifer incepe o revolta pentru a se razbuna, ce ii va aduce decaderea din Rai.

Clive Owen revine pe marile ecrane intr-un nou horror psihologic The Intruders

Regizat de spaniolul Juan Carlos Fresnadillo (care a facut si 28 weeks later), The Indruders spune povestea paralela a doua familii a caror viata este data peste cap de aparitii misterioase.

In Anglia o fetita are vise terifiante despre un demon care ii ameninta familia, iar in Spania o mama isi apara fiul de un strain misterios.

Din distributie fac parte Clive Owen, Carice van Houten, Daniel Bruhl, Pilar Lopez de Ayala si Kerry Fox. Filmul ar trebuie sa ajunga in Marea Britanie in octombrie.

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies