marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stiri: Imagini spectaculoase cu Nicolas Cage in noul Ghost Rider, Joe Pesci ii da in judecata pe producatorii de la Gotti

www.procinema.ro iti aduce cele mai hot stiri din lumea filmului!

La 68 de ani Joe Pesci ii da in judecata pe producatorii filmului „Gotti“ si cere despagubiri de 3 milioane de dolari.

Actorul s-a suparat pentru ca producatorii au decis sa-i dea un rol mai mic in filmul care spune povestea unor mafioti. Joe Pesci urma initial sa-l interpreteze pe Angelo Ruggiero, consilierul si mana dreapta a sefului mafiot John Gotti. Culmea Pesci s-a ingrasat 13 kilograme specil pentru acest rol.

Pelicula „Gotti" va aparea in 2013, iar filmarile ar trebui sa inceapa in ianuarie 2012. Din distributie fac parte nume mari precum Al Pacino si John Travolta. Joe Pesci este cunoscut pentru rolurile de gangster pe care le-a jucat in filme ca „Goodfellas", „Casino" si „Once Upon a Time in America". A castigat Oscarul pentru cel mai bun actor secundar in „Goodfellas".


Emma Stone si Robert Patrick vor juca intr-un film cu gangsteri


"The Gangster Squad" este cel mai nou proiect cinematografic al regizorului Ruben Fleischer, cel care a mai regizat Zombieland. Se pare ca acesta a ramas placut impresionat de actrita Emma Stone, dorind sa colaboreze si pentru noul sau film. Conform Variety, Emma Stone ar trebui sa joace rolul lui Jean, o fata apriga la vorbe, care ii va atrage atentia sergentului Jerry Wooters (Ryan Gosling), dar in acelasi timp va fi interesat de ea si mafiotulului Mickey Cohen, interpretat de Sean Penn. Intr-o distributie predominant masculina (Ryan Golsing, Sean Penn, Josh Brolin, Giovanni Ribisi, Michael Penna), Emma Stone va fi cu siguranta, o prezenta placuta. Mai nou si Robert Patrick va  juca in productie.

Actiune filmul "The Gangster of Squad" va avea loc in perioada anilor 40 si are  la baza o poveste adevarata a unui grup de politisti din Los Angeles a caror misiune este de a elimina mafia din oras. Filmul lui Flescheir va fi lansat in 2013, insa pe Emma Stone si Ryan Gosling ii veti mai putea vedea impreuna pe marile ecrane, de asta data in comedia "Crazy, Stupid, Love", ce va putea fi vazut si in Romania, incepand cu luna august.


Imagini noi filn filmul turnat in Romania de Nicolas Cage.


O serie noua de imagini din Ghost Rider filmul cu Nicholas Cage si Eva Mendes inspirat de benzile desenate Marvel, au fost lansate online. Nicholas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba, Christopher Lambert si Johnny Whitworth fac parte din distributia Ghost Rider: Spirit of Vengeance

In partea a doua, Johhny Blaze/Ghost Rider (Nicholas Cage) se ascunde in Europa de Est, incercand sa scape de blestemul puterilor sale demonice. El se va alatura unei secte pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forme umana. Filmul este regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor, creatorii filmului "Crank" si ar trebui sa intre in cinematografe din 17 februarie 2012.


Modifică setările cookies