marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Succes urias pentru mega productia The Avengers: cel mai ambitios film cu super eroi a stabilit un nou record international

Mult-asteptatul film The Avengers/Razbunatorii, productia care ii reuneste pe toti super eroii studiourilor Marvel a stabilit un nou record devenind filmul american cu cel mai bun debut strain ca nivel de incasari.

Succes urias pentru mega productia The Avengers: cel mai ambitios film cu super eroi a stabilit un nou record international

10 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai ambitios film cu super eroi facut vreodata


Blockbusterul regizat de Joss Whedon a facut incasari de 178 de milioane de dolari in primul weekend de lansare in cinematografele din afara SUA - un adevarat record.
 

Filmul de 200 de milioane de dolari care ii aduna pe Robert  Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy  Renner si Scarlett Johansson nici nu s-a lansat in SUA, insa a facut valuri in restul lumii. In Romania pelicula ajunge pe 4 mai, atunci cand  are loc si premiera americana. 
 

Pe pietele straine, din Hong Kong si Australia pana in Brazilia si Mexic, The Avengers/Razbunatorii a facut cinematografele pline si a stabilit recorduri locale de incasari. In America, pe primul loc in box-office este comedia „Think like a man”, care a adus incasari de 18 milioane de dolari in acest weekend.

Pe locul 2, s-au clasat patru filme, care au adus intre 11 si 12 milioane de dolari: „The Pirates! Band of Misfits”, „The Lucky One”, „The Hunger Games” si „The Five Year Engagement”.


Specialistii prezic pentru The Avengers/Razbunatorii incasari de peste 150 de milioane de dolari weekendul urmator cand are loc lansarea in SUA. In iulie 2008, The Dark Knight a devenit filmul cu cele mai mari incasari la lansare din SUA, reusind sa stranga 158,4 milioane de dolari din vanzarile de bilete. Recordul a fost depasit trei ani mai tarziu, cand Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 a avut incasari de aproape 170 de milioane de dolari. Pe locul 3 in clasamentul filmelor cu cele mai mari incasari se afla The Hunger Games, cu 152,5 milioane de dolari.
 


Extraterestrii cu care se vor lupta Iron Man si compania in film

Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg)  sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, zeul Loki (Tom Hiddleston), care castiga accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate.

Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D.  o agentie de spionaj mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ii va uni pe toti super eroii sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.


Ce spun criticii despre The Avengers?

Revista Empire (James White, 4 din 5 stele:): "Razbunatorii s-au reunit iar echipa lor este superba si se potrivesc de minune.  The Avengers este o imbinare excelenta de umor, actiune si eroism, care ridica mult stacheta si convinge ca si filmele cu super eroi pot fi intr-adevar bune si fara cusur".


Revista Hollywood Reporter
(Todd McCarthy) : "The Avengers este cel mai mare film cu super eroi de pana acum si este menit sa treaca de nivelul stratosferei in box-office. Regizorul Joss Whedon reuseste sa gaseasca un echilibru, astfel incat sa ii multumeasca pe fanii genului, dar si pe cei care nu sunt atat de familiarizati."

Revista Variety (Justin Chang): "Joss Whedon a reusit cu maiestrie sa imbine povestile celor mai celebri super eroi intr-una singura si a creat un univers fascinant, care se diferentiaza total de toate filmele cu super eroi de dinainte".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies