marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt alimentele importate din Japonia periculoase pentru romani? Afla AZI,  din emisiunea “Crime Time”

Din 11 martie, Japonia pare ca traieste un cosmar fara sfirsit. Efectele seismelor, tsunami-ului, radiatiilor, dramele refugiatilor i-au adus pe japonezi in pragul dezastrului. Iar in momentul in care speranta parea sa renasca, cosmarul Fukushima s-a reactivat in aceasta dimineata, cand  reactorul 3 a inceput sa scoata fum radioactiv.

Sunt alimentele importate din Japonia periculoase pentru romani? Afla AZI, din emisiunea Crime Time

In editia de astazi a emisiunii “Crime Time” difuzata de Pro Cinema si LIVE pe www.crimetime.ro, de la ora 14:00, Elena Lasconi il va avea invitat pe Constantin Milu, de la Societatea Nationala de Radioprotectie.

Romanii care s-au intors in tara sustin ca in Peninsula Nipona situatia a devenit critica: japonezii se baricadeaza in case si evita consumarea alimentelor proaspete de teama ca acestea sunt radioactive. Produsele fabricate in Japonia nu prea mai au cautare de teama radiatiilor, iar economia nipona pare la un pas de recesiune.
   
Oare romanii trebuie sa-si faca griji in privinta alimentelor importate din aceasta tara? Cat sunt acestea de sigure? Care au fost cele mai expuse radiatiilor? Incepand cu ora 14:00, telespectatorii emisiunii “Crime Time” vor afla de la Elena Lasconi si invitatul sau, Constantin Milu, raspunsurile la toate aceste intrebari.
   
Ce alimente importam din Japonia si din tarile vecine, cat de periculoase sunt acestea si care au  fost alimentele cele mai expuse radiatiilor dupa explozia de la Cernobil – dezbaterea sustinuta de Elena Lasconi si reprezentantul Societatii Nationale de Radioprotectie, Constantin Milu va elucida pentru telespectatorii Pro Cinema toate aceste aspecte.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies