marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schwarzenegger, Stallone si Willis sunt indestructibili in noua imagine din The Expendables 2. 8 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai asteptat film de actiune din 2012

8 ani de cand te prinde in fiecare zi. 8 zile cu filme fantastice, cum n-ai mai vazut la TV. Intre 16-23 aprilie: OPTezi pentru ProCinema!

Schwarzenegger, Stallone si Willis sunt indestructibili in noua imagine din The Expendables 2. 8 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai asteptat film de actiune din 2012

GALERIE FOTO 8 lucruri pe care nu le stiai despre The Expendables 2


Sunt cei mai mari eroi, iar impreuna sunt invincibili. Fanii mai au de asteptatat pana in vara ca sa-i vada in actiune, dar pana atunci se pot bucura de o noua imagine din The Expendables 2, in care apar Schwarzenegger, Stallone si Willis.

 

Banda de mercenari old-school condusa de Stallone anunta un nou action-hero blockbuster. Noul film ii aduce pentru prima oara impreuna pe Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani),  Bruce Willis (56 de ani) si Chuck Norris (71 de ani). Sunt starurile care au redefinit filmele de actiune, iar productiile lor adunate (peste 160 la numar) se lauda cu incasari de peste 7,5 miliarde de dolari.



 

 

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune.


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.  Filmul are un buget estimat de 100 de milioane de dolari si se va lansa in august 2012. Pelicula a fost filmata in Bulgaria, unde nu a fost ferita de evenimente neplacute dupa ce o explozie pe platourile de filmare a ranit mai multi cascadori si a ucis pe unul dintre ei.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies