marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Suntem devastati. A fost unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale". Reactiile de la Hollywood dupa moartea lui Philip Seymour Hoffman

Hollywoodul se afla in stare de soc dupa moartea actorului Philip Seymour Hoffman, iar vedetele din Cetatea Filmului au publicat pe retelele de socializare mesaje prin care isi exprima regretul fata de disparitia prematura a talentatului artist.

Suntem devastati. A fost unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale . Reactiile de la Hollywood dupa moartea lui Philip Seymour Hoffman

Trupul neinsufletit al actorului Philip Seymour Hoffman a fost descoperit in apartamentului newyorkez al acestuia, duminica dimineata, potrivit Departamentului de Politie din New York. Decesul artistului american pare sa fi fost cauzat de o supradoza de droguri.

 

Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul principal din "Capote", un film dedicat scriitorului Truman Capote, a murit la varsta de 46 de ani. Potrivit site-ului tmz.com, politia a descoperit un ac de seringa infipt intr-un brat al actorului si un pliculet care pare sa fi continut heroina. Potrivit The Wall Street Journal, trupul neinsufletit al actorului american a fost descoperit in baia apartamentului sau, in jurul orei locale 11.15, de catre un prieten scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgente. 



 

Desi circumstantele in care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdata foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenta de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat in 2012. In mai 2013, starul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare pentru a se trata contra dependentei de heroina. 

 

Postul de televiziune Showtime a anuntat saptamana trecuta ca va produce 10 episoade pentru un prim sezon dintr-un nou serial, "Happyish", in care rolul principal urma sa fie jucat de Philip Seymour Hoffman. Totodata, actorul american urma sa isi reia in curand rolul Plutarch Heavensbee in urmatoarele doua filme din seria "Jocurile foamei", care sunt filmate in aceasta perioada. 



 

Hollywoodul se afla in stare de soc dupa publicarea primelor informatii despre moartea actorului si numeroase vedete din industria cinematografica au tinut sa ii aduca acestuia un ultim omagiu.

 

Familia sa a dat publicitatii urmatoarea declaratie de presa: "Suntem devastati de moartea iubitului nostru Phil si apreciem aceasta avalansa de dragoste si de sprijin pe care am primit-o din partea voastra. Moartea lui reprezinta o pierdere tragica si neasteptata si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada de doliu. Va rugam sa il tineti pe Phil in gandurile si in rugaciunile voastre".

 

Lena Dunham a scris ca Philip Seymour Hoffman "a fost un om atat de frumos". "Am pierdut atat de multa bucurie odata cu moartea lui. Odihneste-te in pace, PSH", a completat aceasta. De asemenea, Jamie Lee Curtis a scris: "Simt o mare durere in inima in aceasta dimineata. incetati sa ma bantuiti, va rog. PS Hoffman s-a alaturat unui numar atat de mare de oameni talentati si dependenti. Multi dintre ei si-au invins dependenta. Programul in 12 pasi functioneaza".



 

"Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. Mi-ai atins sufletul de multi ani incoace cu talentul si cu sensibilitatea ta", a scris si Michelle Rodriguez.

 

Steve Martin s-a declarat socat de decesul lui Philip Seymour Hoffman. "Daca nu l-ati vazut jucandu-l pe Willy Loman, atunci ati ratat intreaga esenta a lui Willy Loman din toate timpurile", a mai scris acesta.

 

De asemenea, Jim Carrey a scris: "Draga Philip, ai un suflet frumos si minunat. Pentru cei mai sensibili dintre noi, zgomotul poate fi ceva prea mult. Fie-ti inima binecuvantata".

 

Wes Craven s-a declarat "devastat" de moartea celebrului actor. "Nu am cuvinte pentru a exprima ce simt acum. Sunt devastat. Am pierdut un talent fenomenal. La revedere, Sir!", a completat acesta.

 

"Sunt ingrozitor de trista dupa moartea lui Philip Seymour Hoffman. Am iubit versatilitatea si energia lui de actor. Odihneste-te in pace!", a scris si Melissa Joan Hart.

 

"Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. E atat de trist. Un talent atat de mare", a scris si Jon Favreau.



 

Actorul Aaron Paul a scris pe contul sau de Twitter un mesaj referitor la decesul celebrului actor Philip Seymour Hoffman. "Am pierdut unul dintre cei mai mari oameni. (...) Lipsa sa se va simti pentru totdeauna", a scris vedeta.

 

Philip Seymour Hoffman, in varsta de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul "Capote" in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria "cel mai bun actor in rol secundar" pentru prestatiile sale din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) si "The Master" (2012).



 

Actorul american a jucat deja in peste 50 de filme, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge". Cele mai recente roluri ale sale au fost cele din filmele din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games".

 

Remarcandu-se atat in productii independente, cat si in blockbusteruri, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale si a castigat, alaturi de Oscar, un Glob de Aur (alaturi de alte trei nominalizari), un premiu BAFTA (alaturi de alte patru nominalizari) si a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.


sursa: mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies