marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Super tatici de la Hollywood

Cand vine vorba despre copii, de obicei mamicile sunt cele care se lauda cu ei cel mai mult, dar exista si tatici exemplari, extrem de mandri de copiii lor.

Super tatici de la Hollywood

Tom Cruise, de pilda, isi imparte timpul liber intre cei doi copii pe care i-a adoptat impreuna cu Nicole Kidman, Isabella si Connor, si fetita pe care o are impreuna cu actuala lui sotie, Katie Holmes - Suri Cruise.

Johnny Depp are un baiat - John "Jack" Christopher si o fetita - Lily Rose Melody, ambii impreuna cu sotia lui, superba frantuzoaica Vanessa Paradis.

Ryan Phillippe, tatal Avei si al lui Deacon, incearca sa petreaca timpul cu cei mici chiar daca nu mai e casatorit cu Reese Whitherspoon.

Brad Pitt este considerat un tata exemplar pentru Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivianne si Knox, copiii pe care ii creste impreuna cu Angelina Jolie, care nu e mama biologica decat pentru trei dintre ei. Ceilalti sunt adoptati si se aude ca actrita are planuri sa mai mareasca familia.

Jude Law are un baiat vitreg, Finley Munro, impreuna cu Sadie Frost, care i-a adus pe lume trei copii in timpul casatoriei, anume Rafferty, Iris si Rudy. Actorul a avut o scurta relatie cu modelul Samantha Burke, care i-a adus pe lume inca o fetita, botezata Sophia.

Matthew McConaughey are si el un baiat si o fetita, pe nume Levi si Vida.

Mark Wahlberg este casatorit cu Rhea Durham, iar cei trei copii ai lor, Ella, Michael si Brendan, s-au nascut inainte de nunta.

Intra aici pentru oSUPER GALERIE FOTO cu cei mai sexy, indragiti, admirati si responsabili tatici celebri!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies