marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Supernatural: Aventuri in lumea intunericului” deschide poarta catre lumea de dincolo, la Pro Cinema

La Pro Cinema, din 27 mai incepe vanatoarea de fantome in fiecare marti si miercuri de la orele 20.00 cu un nou serial, Supernatural: Aventuri in lumea intunericului.

“Supernatural: Aventuri in lumea intunericului” deschide poarta catre lumea de dincolo, la Pro Cinema

articole relationate

Jared Padalecki, cunoscut publicului din serialul “Fetele Gilmore” si filmul “Casa de ceara” si Jensen Ackles ii insotesc pe telespectatori in lumea intunecata a fenomenelor inexplicabile in serialul de trei ori nominalizat la premiul Emmy, Supernatural: Aventuri in lumea intunericului.

Fenomene paranormale, vampiri, varcolaci, fantome si spirite care nu-si gasesc linistea in lumea de dincolo incearca in fiecare episod sa-i intimideze pe fratii Sam si Dean Winchester, cei care au armele necesare pentru a le face pe acestea sa paraseasca definitiv lumea celor vii.

De la producatorii serialului-fenomen “Rebel in California” si filmelor “Ingerii lui Charlie”, “Supernatural: Aventuri in lumea intunericului” este filmat in Canada, in decorurile din Vancouver, iar episoadele au la baza povesti, legende si mituri reale.

In plus, majoritatea episoadelor din primul sezon al serialului au fost filmate in decorurile spitalului Riverview, in incinta caruia se tratau boli mintale grave.

Pentru ca serialul sa para rupt din realitate, la inceput producatorii au hotarat sa divulge numarul de telefon al lui Dean Winchester, pentru ca fanii sa poata suna si sa asculte mesajul casutei vocale citit de Jensen Ackles.

In mesajul respectiv, Dean le cerea celor care sunau sa-I spuna coordonatele unde pot fi gasiti pentru ca el si Sam sa poata interveni.

Initial, Jensen Ackles s-a prezentat la casting pentru rolul lui Sam, dar cand in peisaj a aparut Jared Padalecki, producatorii au hotarat sa redistribuie rolurile.

Acestia l-au sunat pe Jensen si l-au intrebat daca nu ar prefera sa-si foloseasca farmecul pentru personajul lui Dean, folosind pretextul ca astfel ar fi un fel de Han Solo din “Razboiul stelelor” in relatia cu fratele lui din serial, si ce barbat nu si-a dorit in copilarie sa fie Han Solo?

Cand a auzit comparatia cu Han Solo, Jensen a acceptat imediat schimbarea. In discursurile initiale de promovare a serialului, Jensen a afirmat totusi, ca a fost de fapt interesat inca de la inceput de personajul lui Dean, pentru ca este cel mai amuzant dintre cei doi.

Inca dinainte de a lucra la serialul de la Pro Cinema,Supernatural: Aventuri in lumea intunericului, Jared Padalecki avea propriile lui superstitii, care s-au amplificat o data cu trecerea timpului pe platourile de filmare.

“De fiecare data cand trec cu masina pe culoarea galbena a semaforului, imi sarut un deget iar apoi bat usor cu el de plafonul masinii. Fac asta si atunci cand ma urc in avion”, spune Jared Padalecki despre superstitiile lui.

Totusi, oricat de multe si ciudate ar fi superstitiile, Padalecki nu a fost pe deplin protejat de ghinioane la filmarile de la “Supernatural: Aventuri in lumea intunericului”. La o filmare, Jared si-a rupt incheietura mainii atunci cand a incercat sa faca singur o cascadorie complicata.

Din 27 mai la Pro Cinema in fiecare marti si miercuri de la orele 20.00, “Supernatural: Aventuri in lumea intunericului” ii va face pe telespectatori sa renunte la argumentele logice, pentru ca personajele intunericului nu asculta de ratiune, iar cand acestea se dezlantuie, doar Sam si Dean Winchester le pot opri.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies