marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza de proportii pentru fanii serialului Two and a Half Men: Mila Kunis va juca alaturi de Ashton Kutcher

Actrita Mila Kunis va juca alaturi de logodnicul ei, Ashton Kutcher, in serialul american de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care va aparea in calitate de invitat special.

Surpriza de proportii pentru fanii serialului Two and a Half Men: Mila Kunis va juca alaturi de Ashton Kutcher

Actrita in varsta de 30 de ani va aparea alaturi de Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, in urmatorul episod al acestui serial de succes, au anuntat, marti, reprezentantii postului CBS, informeazacontactmusic.com.

Ea va interpreta personajul Vivian, o tanara aventuriera pasionata de calatorii, care apare la usa lui Walden (personajul jucat de Ashton Kutcher) si se joaca cu sentimentele acestuia.


Walden va crede ca Vivian este "aleasa", insa aparitia ei starneste o veritabila "furtuna", intrucat el era pe punctul de a cere in casatorie o alta femeie. Intre timp, Mila Kunis si Ashton Kutcher - care au jucat impreuna in serialul "That '70s Show", difuzat de postul Fox din 1998 pana in 2006 - au alimentat zvonurile potrivit carora s-ar fi logodit, dupa ce actrita de origine ucraineana a fost vazuta in public purtand un inel cu diamant, la Los Angeles.
 

 

Ashton Kutcher, care a fost casatorit cu Demi Moore, de care a divortat anul trecut, a inceput o relatie cu Mila Kunis in aprilie 2012 si de atunci cei doi par a fi nedespartiti.

 


Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "That '70 Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebada neagra/ Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010.

 


 

 

 


Popularitatea actritei Mila Kunis, in varsta de 30 de ani, a crescut considerabil dupa lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" si "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".


Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011). In 2013, Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat in acelasi an cel mai bine platit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, in serialul "Doi barbati si jumatate", pentru care este platit cu 750.000 de dolari pe episod.

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies